Zaujímalo by ma, že či môžu mať osy hniezdo v dome (samozrejme, v ktorom sa upratuje). Pretože v poslednom čase sa v mojej izbe objavujú osy. Nie veľa, ale sem.tam ich vidím. inak nie je na tom nič, ale ja mam fobiu z hmyzu a tak by som chcela vedieť či u
omg osy...nicoho sa nebojim tka ako ich...osy su vraj najagresivnejsi hmyz...dobre vsetko prehladaj ony su kurvy a rady sa schovaju hocikde...nezavidim ti to veru fuj...ja ked vidim osu hned ju zabijem
4. no ked som mal tak ako ty postipala ma osa a brutalne som sa rozreval a tiez som vrieskal...ale nie od bolesti ale od strachu...popros otca ci starsieho surodenca nech ti prezru izbu
mne raz w lete sa stalo ze mi vletela osa do izby aa dajak som ju vyhnala... no potom som zistila neskor (asi o par dni) ze som ju nevyhnala celkom dobre, pretoze pod mojim vankusom na spodu bol prilepeny maly ulik... (no, to len jedna ta ona... diera.. ale aj to je daco)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
alebo opusti izbu a nastahuj tam surodencow