angína je sviňa :/ mne tie curkíky a tabletky štipľavé ani dáko nepomohli.. iba čo mi z nich zle bolo... ale antibiotiká mi postupne zabrali už hneď za 2-3 dni.. mi bolo lepšie
snáď šalviový čaj pomôže po prípade nejaké obklady, skús olejové tie by mohli aspoň trocha zabrať. vyskúšaj taktiež cesnak ako prírodné antibiotikum a hlavne pi veľa vody. inak okrem tých Tantum Verde neviem už o ničom inom.
ale najviac pomôžu jedine antibiotiká pretože ide o bakteriálnu chorobu, treba vydržať.
jop ako písalo hadiatko.... JOX je dobrý.. len treba s tým opatrne...ja som sa tým raz predávakovala a pozvracala sa z toho....teraz len keď ho zacítim tak mi je blivno xD
Tantumverde je dobrý, JOX z toho mi bolo len zle, ale pomáha čokoľvek, čo zmierni opuch, bude sa ti dať lepšie hltať, takže oproti všetkým bežným radám, studený obklad, studené nápoje ... a hlavne vydržať, kým antibiotiká zaberú. Tak sa drž!
niekto sa tu na to uz pytal... neviem, ci si to bola ty, tak pre istotu zopakujem, ze pozor, ci to nebude nahodou Mononukleoza (ak ti do dvoch, troch dni nezaberu antibiotika, tak sup sup doktorovy na odber krvy)
Ale pevne verim, ze to bude ta angina, tak z vlastnej skusenosti mozem odporucit JOX @11
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale najviac pomôžu jedine antibiotiká pretože ide o bakteriálnu chorobu, treba vydržať.
alebo piť nejaké hnusné zmesi cesnaku, mlieka, medu a neviemčoho
Ale pevne verim, ze to bude ta angina, tak z vlastnej skusenosti mozem odporucit JOX @11