popytaj si v lekarni Eryfluid, je to antibiotikum na ebaky...nevytlacas, iba potieras palickou cistu plet rano/vecer, kusok to smrdi ale za dva dni mas po tom
Kúp si pleťovú vodu - alebo peeling (ale zasa peeling môže to môže rozšíriť na celú tvár) - konkrétne výrobky ti už poradia v lekárni alebo u kozmetičky
@7 - Nie nie - pretože jedno čo som používal malo hrejivý účinok - od toho mi horel celý ksicht a tak som si kúpil jeden s chladivým účinkom a od toho mi zasa mrzla tvár - tak som to nechal napokoji
To je lekársky lieh, nie olej a dá sa bežne kúpiť v lekárňach. Ale keď máte tú alpu, tak tou si to potri.
alebo ak je to príliš moc veľké, tak to vytlač, ale hneď pretri tým naalpovaným tamponom, aby si si to vydezinfikovala a aby ti to tam nenapuchlo znova. a potom si to ešte párkrát tým potri. Možno to bude štípať, lebo to je taká alkoholové, ale pomáha to.
@4 antibiotiká? to podľa mňa netreba. to stačí buď tou alpou alebo čistiacou vodou, proste to niečim vysušiť. ale ak to nie je až také hrozné, tak to nevytláčaj, lebo ak si to rozškriabeš, tak ti hrozia tie jazvy a aj sa ti tam môže dostať nečistota.
a preto, ak to teda vytlačíš, tak to vyčisti a nechytaj to rukami.
...alebo nech ti kozna predpise ten chemicky peeling, alebo cistu kyselinu..ja mam 20percentnu,,,trosku stipe ...ale aj trosku pomaha ...este antibiotikum ...tiez trosku pomaha...chod ku koznej a nevytlacaj ked nechces potom nosit make-up jak ja ...lol...a ked uz chces make-up tak max factor je dobry.. ..urcite si nekupuj dermacol, miss sporty,...este aj vichy je dobry babak ho pouziva ...alebo acnecolor ale to je len na vyrazky to ne na cely face...takze bneviem.. trosku som odbocila od povodnej temy..
ved to....lenze dnes je nedela a potrebujem sa zbavit ich a k tomu ta mi ako som uz pisala v noci trocha rozskrabla a mam tam teraz na nose hnede flaky a dost viditelne a puder doma nemame....
no to je potom prúser...ale ver tomu že keď tie hnede fľaky nie sú hladké, že tam máš aj niečo ako chrasty tak ti to nezakryje ani púder....to je vlastná skúsenosť...mne sa taký fľak akurát pred svadbou vyhodil... ale našťastie dovtedy sa o už dalo zakryť no...
uf tak nezávidím ti no....ale veď tesco hypernova a pod sú otvorené aj v neďeľu...a tam ej aj drogéria...možo nejaké make-upy alebo púdre tam budú mať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
tak stále nie, párkrát a potom nechaj tomu vydýchnuť
alebo ak je to príliš moc veľké, tak to vytlač, ale hneď pretri tým naalpovaným tamponom, aby si si to vydezinfikovala a aby ti to tam nenapuchlo znova. a potom si to ešte párkrát tým potri. Možno to bude štípať, lebo to je taká alkoholové, ale pomáha to.
2. vypuc, tie jebaky, same nezmyznu
3. vysus ich niecim kvalitnym ( nie alkoholom ), odporucam Garnier vodu na mastnu plet
4. nechaj si predpisat nejake antibiatika na jebaky ( picove masticky od koznej ti
urcite nepomozu )
5. opakuj tento prosec az kym ti to nezmizne kazdy den, potom preventivne
6. je mozne, ze po tazkych jebakoch ostanu jazvycky na tvary....bud peelinguj kazdy
den, ale chemicky peeling to vyriesi rychlo a efektivne
a preto, ak to teda vytlačíš, tak to vyčisti a nechytaj to rukami.
abo si daj clean and clear take fijalove to robi taku penu.. mne to pomaha.. a ja to mam zas na čele