Aké sú vaše hlavné hobby a čo robíte len tak, keď sa nudíte?
PS. Ja mám auto, posilku a teraz ked je tak pekne vonku tak aj tak mam dostatok casu a neviem co mam robit. Za PC sa mi sediet nechce.
Tak ja nie som nejaká že zdatná na nejaký talent alebo nemám nejaké špecifické hobby ale baví ma starať sa o moju mačičku a celkovo sa dosť zaujímam o cicušky - viem o nich veľa, potom fotenie ma baví a tráviť čas s priateľom - výlety a tak. To ma napĺňa a robí šťastnou. A rada čítam knihy - ale to skôr v zime. A možno trochu mám rada aj sudoku a tajničky. Taká babkovská záľuba, ale nevadí
hry, malovanie, vencenie zverov, korejske reality show donedavna aj upratovanie, ale s tym som musela seknut, lebo byvam s ludmi, ktorym to prekazalo, tak som tuto cinnost nahradila picovanim na bordel
aa este chodenie na obedoranajky a vecere s frajerom spojene s inymi aktivitami, lebo je vonku qrasne c:
Nemám moc voľného času, ale rada športujem (bicykel, korčule, beh, turistika, plávanie...) alebo vyrábam nejaké blbosti ... a rada čítam knihy a zaoberám sa hudbou ... a jasné že také ,,trávim čas s kamarátmi"
staranie sa o psa, knihy, hudba, korculovanie, pc (ktory mi uz aj prerasta cez hlavu), spanok, nakupovanie handier, cestovanie (za cestovanie povazujem aj cestu z a do skoly)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
aa este chodenie na obedoranajky a vecere s frajerom spojene s inymi aktivitami, lebo je vonku qrasne c:
Ale vacsinou len gitara ked ju svojim sposobom aj musim