venuje sa niekto z vás tomuto hobby alebo máte niekoho v rodine s týmto koníčkom? Mám totiž to doma dve krabice zachovalých vláčikov a chcel by som to predať, nech to robí niekomu radosť na koľajniciach, lebo mne to moc radosti v skrin
Skús www.burzy.sk , tam by si si mohol pozrieť približné ceny a aj to tam kšeftnúť.
Čo sa ceny týka, podľa toho čo to je zač. Bežné staršie TT modely veľmi na hodnote nestúpajú, ale keby si mal doma starý kovový H0 Merkur, to by už hodnotu mať mohlo.
@klidopido fotku mám v albume, viac ich zatiaľ nie je možné, mobil mám v oprave a nemám čím fotiť
@weeman no aj je, ale keby si to mám aspoň kde vyložiť a za nejakú symbolickú cenu by som to zas nepredával, až tak mi to nezavadzia
a čo som pozeral nové, tak podobná mašina, ja mám nejaký xyz č. 130 a hentá bola č. 120 a stála 160 €, čo ma skoro prekotilo, že len mašina je taká drah,) čiže to lacná hračka nie je, takže uvidím čo s tým ešte,
Zbieram skor auticka 1:43 a hracky z krajin ZSSR a Ceskoslovenska. Na hodnote niektore kusky stupaju, ale skor je to o hodnote ktoru vidi zberatel. Spomienky, ... a podobne, teda vacsinou tu hodnotu nevidiet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a jéj, mám rada staré hračky.... (ale nie, nekúpim, máme u babky niečo podobné, tiež je len v skrini...)
Čo sa ceny týka, podľa toho čo to je zač. Bežné staršie TT modely veľmi na hodnote nestúpajú, ale keby si mal doma starý kovový H0 Merkur, to by už hodnotu mať mohlo.
@weeman no aj je, ale keby si to mám aspoň kde vyložiť a za nejakú symbolickú cenu by som to zas nepredával, až tak mi to nezavadzia
a čo som pozeral nové, tak podobná mašina, ja mám nejaký xyz č. 130 a hentá bola č. 120 a stála 160 €, čo ma skoro prekotilo, že len mašina je taká drah,) čiže to lacná hračka nie je, takže uvidím čo s tým ešte,
@soraya a ja sa s vami ísť povláčikovať nemôžem?