@lawey Ja som mala dneska premieru, som bola spolocensky oblecena a mama mi zatrhla balerinky, som prvy krat sla na stekloch a skoro ma jeblo. Fakt radim aspon tyzden vopred trenovat .D
@stenatko ja plánujem už teraz ako podpatky zvladam ale hento su kurva vysoke lodičky a sú nádherné ale to mi bude na mariu ak budem v tom jak kacica chodiť
no tak na stužkovú sa dopravíma j vt eniskách to mi jedno (nie v pohodlných krásnych čižmičkách takže hentaké oné serepety nebudem musieť v tých lodičkáých preskákať...
a milujem aj tunajšie chodínky! to je tiež pekný offroad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
no moja sestra mala krátke (po kolená) čierno červené a čo ja viem niektorí vravia že krátke sa na stužkovú nehodia ale podľa mňa na tom nič nie je.
Ale ako hore niekto spominal, na stuzkovu ziadne balerinky, lebo to vyzera fakt desne.
Trenuj trenuj, najhorsi je kopec dole a strbiny v kanali a taketo mile vecicky
no tak na stužkovú sa dopravíma j vt eniskách to mi jedno (nie v pohodlných krásnych čižmičkách takže hentaké oné serepety nebudem musieť v tých lodičkáých preskákať...
a milujem aj tunajšie chodínky! to je tiež pekný offroad
Ja budem mať krásne čiernočervené, ach