@luc.ka ved jasne hlavne ze sa pacia ja ani nechcem nejaky luxus bohvie co si mi ty ponukla , a tak ked nahodou ja natrafim tak ok, a nie neneznasaj ma to uz co by bolo a ja ze aky legendarny napis ja som videla take kuchynske tusim tiez dobre
@18 ja tam zmysel vidim, clovek totiz chce vediet kolko je hodin a je mu jedno ci si ich pozrie na zlatych rucickach s troma digitalnymi displaymi alebo na nejakych tych gycovych hodinkach
ale ja nie som ziaden vyznavac hodiniek, staci mi mobil. hodinky mi na ruke trochu zavadzaju, tie lacne su skarede a tie pekne su zas strasne drahe
tak mne osobne na zistenie času stačí telefón, hodinky už vnímam skôr ako módny doplnok, a niekedy sa mi chce naozaj až plakať, aké ohavné veci predávajú za také sumy a ešte viac sa mi chce plakať, keď si to tie sliepky aj kupujú
@luc.ka pekne si to povedala, + az na plac je ake su do smiechu @trdelniiq no ja ked som to kdesi pocula tak som to chapala hentak iba je to logickejsie ci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
tak minulý rok som dostala od segry z ňujórkeru stáli po zľave 3€ a mám ich rada, idú, aj pekné sú
och, ale neznášam ťa, že si otvorila túto citlivú tému, lebo mne každý odmieta kúpiť moje vybraté hodinky!
btw, ak nájdeš e-shop, kde sa dajú kúpiť tieto, tak ťa budem uznávať:
» gift-box.com.ua/naruchnye-chasy...
Nevidim zmysel v kupovani nejakych gycovych hodiniek
ale ja nie som ziaden vyznavac hodiniek, staci mi mobil. hodinky mi na ruke trochu zavadzaju, tie lacne su skarede a tie pekne su zas strasne drahe
zabudla som tam dodať, že iný ako ukrajinský lebo hento som našla aj ja, ale to jako nebudem riskovať
nemyslím si, že lacné musí byť nutne gýčové. aj hodinky za 500€ vedia byť totálny humus, gýč a estetický odpad.
"by mali mať"...
tak mne osobne na zistenie času stačí telefón, hodinky už vnímam skôr ako módny doplnok, a niekedy sa mi chce naozaj až plakať, aké ohavné veci predávajú za také sumy a ešte viac sa mi chce plakať, keď si to tie sliepky aj kupujú