Ako pre koho.
Myslím si, že pre tých najlepších kamošov mam vysokú hodnotu, lebo som s nimi stále keď to potrebujú, a dávam im toho strašne veľa.
Ale pre dakoho môžem byť odpad spoločnosti bez významu, lebo niekedy tak vyzerám, aj sa tak správam.
@dreyjir ak mám odpovedať na moju otázku ktorú som nadhodil v tejto debate, nemôžeme to ovplyvniť, pretože ľudská zákernosť nepozná hraníc. bližšie som napísal o tom v mojom poslednom blogu, ak sa ti chce čítať, prečítaj si
Milión trilión päťsto korún, 12 halierov, 600 biliárd forintových dukátov, 5 žetónov z Las Vegas a 3 mongolské ťavy nakazené zmutovaným koronavírusom s hepatitídou typu XY z južnej Afriky a severného Grónska a 100 kíl čistého zlata získaného od zotročeních víl žijúcich v útrobách Popokatepetl
akú hodnotu máš pre druhých poznáš pomerne ľahko ... a ta hodnota je rôzna ... pre niekoho velká pre niekoho mizivá ... ja napríklad pozorujem pomerne krátku dobu, že pre tri osoby znamenám hodne (nerátam rodinu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Akoze obidve je 0 ale tak...
Myslím si, že pre tých najlepších kamošov mam vysokú hodnotu, lebo som s nimi stále keď to potrebujú, a dávam im toho strašne veľa.
Ale pre dakoho môžem byť odpad spoločnosti bez významu, lebo niekedy tak vyzerám, aj sa tak správam.