Kto sa ide poriadne vyblaznit na kvas,super hudba ,prazdniny a este skvele pocasie.To vsetko uz teraz znie tak perfektne jaaaj. Bol uz niekto na predchadzajucich rocnikoch?
ja ideem...a ved nejdu tam az take hrozne kapely..vlastne ked nad tym teraz rozmyslam ake kapely tam budu? heh nevadi hlavne ze mam listok...moj prvy velky koncert ..dost hrozne nato ze mam uz 17...ale idem to napravit..
ta ja pokial viem tak by mali prist...sex pistols...ale neviem preco mam taky pocit ze nakoniec nepridu...ale vraj za to zobrali 5 milionov, aspon tak som pocula dakde...
som bola minuly rok a bolo brutalne dobre, jeden den si sice takmer vobec nepamatam, ale co kamaratka hovorila, tak je to tak asi lepsie tento rok asi nejdem, bo nic poriadne tam nebude, pojdem bud na pohodu alebo na nieco podobne
IDEM, bude moj treti alebo stvrty hodokvas, uz sa nemozem dockat
a co sa tyka kapiel, na tom az tak nezalezi, co som bol na festakoch(hodokvas,pohoda...) tak som videl maximalne dva koncerty denne, ostatne som prepil a prekecal so vselijakymi ludmi co som postretal a na to sa tesim najviac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
nicole: co som ja pocul...
Fest sa tesim...a ved tam nebudu take zle kapely, nevadi ze niesu take zname - moj nazor je ze hudby nieje nikdy dost, treba spoznavat aj nove kapely.
Jaj musim ist...
a co sa tyka kapiel, na tom az tak nezalezi, co som bol na festakoch(hodokvas,pohoda...) tak som videl maximalne dva koncerty denne, ostatne som prepil a prekecal so vselijakymi ludmi co som postretal a na to sa tesim najviac