len jedna poznamka setko nenajdem na hodokvas.sk bo tam nedostanem suhlas fotrovcov aby ma tam pustili...bo ja bych tam velmo rad isiel no akosi to asi nevyjde...a dobry napad tam dat stretko ale bezo mna bohuzial
hádam si nenechám ujsť Markyho heh..ale možno aj áno lebo málo ľudí odomňa sa tam chystá..sú moc lakomí heh.. aalebo budú preč.. na brigádach..hneď takto na začiatku leta ale idem na milionpercent na Topfest na Zelenú vodu..tam ide isto viacej ľudí , či ? ..Kabááát... jou jou
It má pravdu ,minulí rok stal 800 a zistil som že 2000 som si tam na stravu a pitie zobral malo ,lebo jeden malinky steik tam stal 60 sk a zemiaky k tomu 40, a to som si musel dať 4 porcie aby som povedal:som najedený, kofolu som ani nevidel že by predavali len pivo, a ja upal jak sviňa som už umieral ,takže teraz stojí 1600+4000, um pekná suma 5600, radšej pojdem pri more na balkan
Revolucion: ja som listok kupil za 1000sk, v priemere denne miniem na feste 250sk na tekute obcerstvenie a 200sk na jedlo. Sak ked sa ti steaky zdaju drahe tak si kup nieco ine, ved je tam milion stankov a kazdy ponuka nieco ine. Alebo ked si s tym uplne nespokojny a je to strasne drahe pre teba tak chod v PN do nejakeho bufetu, tam si daj 30dkg tresky, 10 rozkov a si najedeny na pol dna
Ja tam idem. Ale nie na Placebo, či Static X. Hlavne za Kornom, ktorý bude asi o pol noci. Super. Na stretko neviem či budem môcť ísť, asi ma otec nespustí z očí .
no tak my pomaaaly ideme na ten hodokvas, pred tym sa este stavime na topfeste a medzitym sa niekde usalasime tak sa tam stretneme s niektorymi asi a ani o tom nebudeme vediet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Na Kabate som bol vzdy a ani raz si ho nepamatam, mozno moja smola. Ale nejak mi to nechyba...
Tento rok ma neuveritelne slaby program. Nic tam nie je.
Hodokvas tento rok naozaj stojí za to.. Aj stojí uz asi 1600 SK
Ano chodil som tam ale tie ceny su fakt ze jebat.
Minuli rok som platil 800sk teraz 1600 ? a za rok kolko 3000?
Ked bol v Prahe koncert Ozzyho tak stál okolo 2O00. Jeden koncert...
» www.birdz.sk/webky/citajblog...
Ja som minulý rok bol v kritickej finančnej situácii - výplatu som mal. Takže som žil bohémskym spôsobom... Potom som to lutoval
Už som začal pomaly festivalčiť..
Kon Open Air