jaaaaaj, hodokvas, no tentoročný im veľmi nevyšiel... ale placebo bolo úžasné. inak neviem, ale ešte sa asi ani nekonalo to výberové konanie na skupiny, nie? to bude až neskôr sa mi zdá. a podľa toho sa budú aj odvíjať tie ceny... ale neviem, možno sa mýlim. zatiaľ sa asi nič iné, ako je momentálna cena vstupeniek, miesto a čas nedozvieme.
Do konca januára sú listky po 888 sk...znovu korn?...to niesu horkýže slíže Mne je úplne jedno aké budú kapely-aj pred dvomi rokmi keď bol Adicts ma tá kapela zaujímala úplne najmenej a nakoniec som sa na nich najlepšie zabavil Mňa zvykne vždy zaujať niečo z úplného konca plagátu A myslím že tento rok to znovu robia tí rakušaci tak mám mierne obavy že to zas bude také o ničom-organizačne...hmm...
na hodo som bola tohto roku prvy krat a bolo perfektne! co sa tyka kapiel tak bezkonkurencne najlepsie na slovensku! korn boli uuuzasni no a co sa tyka organizacnej stranky tak to neviem posudit - neviem ako to bolo pominule roky
aa minuly rok kazdy vravi ze organizacne nic moc ale podla mna to bolo pre nase dobro..to ze mi typack prehladal cely batoh pri vstupe ci nema nieco sklenene , potom kontroli v areale..aspon som pri pogovacke nejebol na rozbitu flasu
aa ked mam porovnavat s pohodou ..organizacne je to vraj lepsie ale ked sa pozeram kazdy rok na ich ucinkujucich tak jednoznacne vitazi Kvas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
nieco ako adicts sa nechysta?
Peb: adicts uz bol tak si myslim ze uz nebude, aj ked by som nebol proti..
Ale to je len moj skromny nazor
mua
aa minuly rok kazdy vravi ze organizacne nic moc ale podla mna to bolo pre nase dobro..to ze mi typack prehladal cely batoh pri vstupe ci nema nieco sklenene , potom kontroli v areale..aspon som pri pogovacke nejebol na rozbitu flasu
aa ked mam porovnavat s pohodou ..organizacne je to vraj lepsie ale ked sa pozeram kazdy rok na ich ucinkujucich tak jednoznacne vitazi Kvas