otázka pre tie ( a možno aj tých) čo poznajú a vlastnia túto malú srandu od oriflame. Načo ju používate??? Ja som nikdy nepatrila k jej veľkým obľúbencom, no napriek tomu jeden kus vlastním, a z času na čas aj použijem, zväčša na účely manikúry. tak ma z
na popraskané pery, začínajúci opar a keď nie je nič iné po ruke tak na škrabance a drobné ranky. a hojivé je podľa mňa len to ružové čiže bez príchute, ostatné mi prídu iba ako balzam
Mala som vzdy iba dva tie druhy a pouzivam to uplne zriedka.. Mam to na nocnom stoliku a obcas ked idem spat tak si natriem pery
Inak mi to nepride ako daky "hojivy zazrak"
pery, alebo keď mám lišaje po tvári a teraz som bola chorá a dobre to robí aj na vysušený nos. niekedy na tú tenkú kožu pri nechtoch, keď mám zádery. A ešte to trošku fetujem sem-tam (mám čučoriedkové) :happy:
Tiež na suché pery, na nos keď mám nádchu jak teraz, alebo keď mi vyschýňa koža v okolí očí (neviem prečo , alebo na ekzémy na rukách a popraskané ruky.
a používam ho stále,stále..
Najradšej mám karamelový a ríbezľový. Používam najmä na pery, na lakte občas, na akné (vytlačené i nevytlačené, fajn to zahojí a prevlhčí pokožku) a to je všetko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
presne to pozabudla som an to, že väčšina to pozná pod názvom "malé vajco"
a vlastne netusim preco to on vlastni
a rada mám všetky okrem toho mandľového či aký to je...
ajajaj
Inak mi to nepride ako daky "hojivy zazrak"
No na popraskané pery alebo keď mám zimu. (sem tam keď si vytlačím jebák, tak si to potrem )
a používam ho stále,stále..
a najkrajšie vonia čierna ríbezľa a čerešňový
a najobľúbenejší asi karamelový
a nechýba mi.