vcera sme porazili cechov a ja som mala pocit, ako keby sme vyhrali cele majstrovstva.. a tato diskusia je tu na to aby ste tipovali kto vyhraa, pripadne skomentovali zapas a tak..proste slovensko do tohooooooooo a inak podla mna dneska vyhra slovensko
vysvetli mi ako môzme hrat vo stvrtfinale s canadou budeme hrat bud s ruskom alebo svedskom a budu to asi svedi ktori nemaju ani jednheho hraca z nhl a su urcite porazitelni tak tu zase nedelaj machra ....budeme majsti
Tak ten zapas s Cechmi som bola pozerat v pube... bolo natrieskane... Uplne uzasna atmosfera (cudzinci si urcite mysleli, ze je to finale...) ... Slovaci s Cechmi sa prekrikovali.... raz sa kricalo Cesi potom Slovensko... najlepsie to vyriesil jeden uz "mierne" podnapity Cech... on krical Ceskoslovensko...
Jakozeee rozhodca tym svedom brutal nadrziaval, to bolo uplne jasne, ked im uznal ten jebnuty gol co sa valali po nasom brankarovi, nam gol neuznal, gaborik 10 min hoci uz krizan drzal puk v ruke, demitra 10min. Uplny kokot.
skoda no ze sme vypadli ale na druhej strane som si to ja, zarity patriot zariadil tak, ze som sa so spoluziackou stavil o pivo ze prehrame.....takze ak by sme vyhrali tesil by som sa z postupu a no teraz sa tesim len z vyhraneho piva
tak uz sa nezblaznime ked je to raz tak.ale niektori individualisti nam tu hru fakt nezlahcovali tak mozno keby zapli na plne obratky by sme to aj stastnejsie dotiahli
ale ako mame aj mi dost velky podiel viny na tom ze sme preharali... sak od konca prvej tretiny sme uplne vypli, nic sme nerobili... ale tie vylucenia na konci to uz uplne zamrili sance na vyrovnanie... mno co uz...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale ako mame aj mi dost velky podiel viny na tom ze sme preharali... sak od konca prvej tretiny sme uplne vypli, nic sme nerobili... ale tie vylucenia na konci to uz uplne zamrili sance na vyrovnanie... mno co uz...