Finále aké si organizátori priali nebude a taktiež sme mohli vidieť rôzne prekvapenia turnaja, tak že to bude zaujímavé a je ťažké povedať ako dopadne zápas Slovenského tímu s Nórskom. Nori sa vyjadrili, že jasným favoritom sú Slováci a v podstate budú hrať s vedomím, že nemajú čo stratiť. Nórom sa hneď v prvých zápasoch zranili najväčšie opory týmu, ktoré už proti Slovensku nenastúpia, tak že majú ešte viac oslabený tím. Ak budú hrať Slováci tak, ako posledné zápasy, tak Nórsko dostane podľa mňa minimálne poltucet. Najväčšou slabinou ich tímu je brankár, čo je pre Slovenský tím voda na mlyn a treba to využiť.
cez norov prejdeme ale na svedoch pohorime samorejme pre nic ine ako 17 h. rozostup medzi zapasmi a to vsetci funkcionari tarali ze chlapci su profici a na toto su zvyknuti...no sak uvidime)
podla mna tiez vyhrame a ten rozostup medzi dalsim zapasom zvladnu v pohode vsak nhl hraju niekedy 2 zapasy za sebou a v pohode to zvladaju vsak aj ruskom hrali hned po cesku to bolo nejakych 18 h po zapase a uplne v pohode to zvladli
Záleží na tom jak sa naši vyspia Ale typovala by som tak 4:3 po predlženi , samozrejme pre nás ... ale na výhru so švedskom by som ruku do ohňa nedala ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov