@Matuliq12 fuu nepoznam bars mena ..vlastne hokej ma zacal bavit len pred rokom a pol=D.. bol som parkrat aj v steelarene a bolo dobre ..ale mena nepoznam
@Metius chyba začala už vtedy keď začali kupovať útočníkov jak blázni ale do obrany nemajú koho dať... mali by to pekne vyrovnať útok dobrý ale aj obrana dobrá ... a hádam sa to zlepší no nedarí sa nám nejak teraz
oboje.. ale viacej asi ten hokej n z futbalu mozem len slovensku reprezentaciu a potom tie lepsie timy.. z hokeju som schopna si pozriet aj majstrovstva slovenska a tak
@Belzeboss aha ja toto tak nesledujem, iba keď ide liga majstrov tak občas kuknem to skôr hokej a aj našu extraligu a potom volejbal a snooker ale to je už iné
@Zuzulka98711 no ja toho co sa tyka futbalu sledujem este ovela viac, som trochu fanatik ...na extraligu chodim do totej steel areny sem tam ked uz mam doma permanentku ale to ma az tak nebavi ...volejbal vobec ale snooker je cool hra ..skoda ze tak malo chodi na eurosporte aj to malokedy daju cely zapas len par framov a potom tam drbnu nejaku cyklistiku
@Belzeboss ale nato sa stale najde cas, mna sice tiez nahnevalo, ze budem musiet ciastocne vypustit pohar naradov lebo sa hra cez skuskove ale nejaky ten cas si urcite najdem ..no na eurosporte je snooker jedna z mala dobrych veci co tam chodi..pri biatlone rad zaspavam ..alebo pri skokoch na lyziach
@Zuzulka98711 ale nato sa stale najde cas, mna sice tiez nahnevalo, ze budem musiet ciastocne vypustit pohar naradov lebo sa hra cez skuskove ale nejaky ten cas si urcite najdem..no na eurosporte je snooker jedna z mala dobrych veci co tam chodi..pri biatlone rad zaspavam..alebo pri skokoch na lyziach
@Zuzulka98711 no Malysz je legena...ale mna toto nikdy nebavilo pozerat...seci skacu rovnako len niekto dalej, niekto blizsie ..take malo akcne...aj ked keby som ja mal skakat to by bolo akcne pre mna aspon ..skoky do vody? ja sporty v bazene ignorujem nejak...okrem vodneho pola n ..ale aj to len ked nahodou ide..
@Zuzukja98711 cvachtaju sa vo vode no super..hlavne tie aquabely ma irituju maximalne...tote synchronizovane skoky sa daju nejak pozerat no vodne sporty vseobecne nic moc na pozeranie..
@Zuzulka98711 cvachtaju sa vo vode no super..hlavne tie aquabely ma irituju maximalne...tote synchronizovane skoky sa daju nejak pozerat no vodne sporty vseobecne nic moc na pozeranie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
98 komentov
Loyal through and through,
Over and over,
We will follow you.
Ale nie, hokej je lepsi, zivsi, obcas sa to tam aj pobije. Futbal je dost nudny