Ahojte mám 14 rokov a chcel by som začať hrávať hokej avšak som ho doteraz ani nehrával ... Možno keď som bol úplne malý ... Naozaj sa mi tento šport zapáčil ,ale do nejakého klubu ma asi nevezmú bez základov .. Tak pls neviete ako by som získal základy a
klub? a vieš vobec korčulovat? ja hravam hokej občas ale nieje to nič pre začiatočnikov, najprv musis vedeť perfektne stať na korčulach a mať vystroj. Radšej rozmyšlaj realisticky, a potrebuješ na to vela penazi, to je druha vec
skus hokejbal, na hokej je uz velmi neskoro, ak si nikdy nehral a nestal na korculiach (asi by si musel mat velmi bohatych rodicov, potom sa daju aj zazraky)
ja naozaj neviem, prečo si tu týchto pár kokotkov musí dobíjať svoje sebavedomie a riešiť komplex zhadzovaním ostatných príspevkami k témam, ku ktorým nemajú čo zmysluplné povedať.
@tasha5 pravdu mas, ja napr lyzujem od cca 2 a pol roka
@stahli pripajam sa k tashe5 a pytam sa: ty kde zijes?
@centaurea "jebnutost tohto naroda"? milujem dristy tohto typu. jebnuta si potom aj ty, nie? mimochodom, videla si, co spravili ces na fejsbuku, ked sme ich vyradili zo sampionatu?
Nikdy nie je neskoro začať. Ale vidíš, že tu ťa všetci len dojebú, radšej si nájdi pár klubov a choď pokecať s trénerom či by ťa zobrali. Aj keď by si nehrával od začiatku, pokiaľ ťa to baví, zvládol by si to.
Neviem ako je to v hokejových kluboch, ale k nám na hádzanú bežne príde baba, čo v živote loptu nedržala a dobre že ju netreba behať učiť. Ak ju to baví, zostane a do konca sezóny získa základy a postupne ju staviame aj do zápasov, ak ju to nebaví, tak proste odíde a už o nej nepočujeme.
Ako už spominali nikdy nie je neskoro pokial maš aspon zaklady tak sa to da treba sa isť informovať aj ja som mal taku priležitosť no nakoniec ma odradila finančna stranka hlavne výstroj a skore vstavanie kedže treningy niekde začínaju už o 5 hodine nakoniec som aj tak skončil v pretekani na snowboarde a tiež som začal v 14 takže neskoro neni nikdy len treba chcieť a dobre si to premyslieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
zacni tym ze si pozries kolko stoji vystroj a hned ta to prejde
ale toto sa mi paci
"chcel by som začať hrávať hokej avšak som ho doteraz ani nehrával ... Možno keď som bol úplne malý"
MOZNO
ja naozaj neviem, prečo si tu týchto pár kokotkov musí dobíjať svoje sebavedomie a riešiť komplex zhadzovaním ostatných príspevkami k témam, ku ktorým nemajú čo zmysluplné povedať.
ale však internet je práve na toto dobrý, že jo.
presne tu spočíva jebnutosť tohto národa.
@stahli pripajam sa k tashe5 a pytam sa: ty kde zijes?
@centaurea "jebnutost tohto naroda"? milujem dristy tohto typu. jebnuta si potom aj ty, nie? mimochodom, videla si, co spravili ces na fejsbuku, ked sme ich vyradili zo sampionatu?
Neviem ako je to v hokejových kluboch, ale k nám na hádzanú bežne príde baba, čo v živote loptu nedržala a dobre že ju netreba behať učiť. Ak ju to baví, zostane a do konca sezóny získa základy a postupne ju staviame aj do zápasov, ak ju to nebaví, tak proste odíde a už o nej nepočujeme.
Športuj kým sa dá.