čaute, chcel by som byť hokejbalovy brankar. Ale hľadám si nejakú brankársku výstroj.. nepoznáte nejaké stránky / obchody kde sa to dá kúpiť?
ps: som zo Slovenska/Bratislavy
@leoooo Bazos ? Co si normalny Radsej nech pozre nejake specializovane obchody s hokejovou vystrojou. tam sa zvycajne predavaju aj hokejbalove vystroje rukavice a ine potrebnosti na tento sport. Kukni tuto napriklad » www.hokejovekorcule.sk/brankar-1... alebo tuto : www.hokejovavystroj.eu
Inak nie je to az tak financne narocne, zalezi od toho ake poziadavky na vystroj mas. Ci chces nieco profesionalnejsie alebo ti staci len amaterska vystroj ci uz streetova alebo priamo inline. Su tam odlisne materialy, vystuhy atd jasne ale ak si amater kedze nemas na vystroj vela penazi skus pozriet aj ten Bazos. Pripadne hokejove skupiny na Facebooku. Poznam osobne minimalne tri kvalitne ked chces napis spravu poslem ti linky. Cauko nech sa dari ! Btw sam som amatersky brankar byvaly...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Inak nie je to az tak financne narocne, zalezi od toho ake poziadavky na vystroj mas. Ci chces nieco profesionalnejsie alebo ti staci len amaterska vystroj ci uz streetova alebo priamo inline. Su tam odlisne materialy, vystuhy atd jasne ale ak si amater kedze nemas na vystroj vela penazi skus pozriet aj ten Bazos. Pripadne hokejove skupiny na Facebooku. Poznam osobne minimalne tri kvalitne ked chces napis spravu poslem ti linky. Cauko nech sa dari ! Btw sam som amatersky brankar byvaly...