Ahojte, mám otázku ohľadom spôsobu čistenia hokejovej výstroje. Jednak, ktoré veci sa dajú prať (logicky nemyslím plastové materiály ale napr: chrániče lakťov, rukavice, suspenzor) bez poškodenia materiálu a ako eliminovať pach čo najviac.
Caute, bud to nahadz do pracky na nizke otacky aj stupne alebo nechaj len dobre vyvetrat. detsky puder je super myslim ze ho maju este stale aj v DM drogerii. Taka zlta sranda dost to saje vlhkost cize ano na rukavice je to pecka. V kanade som videl ze maju take vysoke otocne stojany s ventilatorom a da sa tam pridat aj nejaky "gel" cize tam zavesi veci, zapnes a ono ti to ako keby dry cleaning spravi... plus vysusi. Deodoranty a spreje su tiez fajn prva pomoc. nechaj v taske a mas pokoj. niektore saju aj vlhkost cize ti nezhrdzaju noze a pod vplyvom vlhkosti. ja som kupoval cez kamosa tu : » www.hokejovekorcule.sk/dezodoranty-a-s...
A k rucnemu praniu, urcite to staci ale komu sa to zase chce robit kedze niektori hrame 4,5 x do tyzdna ze dresy urcite, stucky tiez do pracky zvysok by som skusil mozno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
existuju inac aj firmy, ktore vystroje cistia/peru, no neviem, kolko to stoji - ci sa to vobec oplati
A k rucnemu praniu, urcite to staci ale komu sa to zase chce robit kedze niektori hrame 4,5 x do tyzdna ze dresy urcite, stucky tiez do pracky zvysok by som skusil mozno
Ahojte