MiruSKA mi rozkopeme uz wela ludi.Alebo ten nacek co pod nami stal??..nee sak w Kotli..vobec mu newadilo ze som cze neho newidela hlawne ze "fandil"//ano wsetko ale halwne neslusne!!!// naco kricat a podporowat...sak som len w kotli..dement!!!!...anoo cuzy ....niektore holky su tam kapuutt... ze Lindush?, ..//ale ne ty fandish a medzitym pozerash //..
...MiruSKA ser na starych dedkov a parkozrutov a sretkych tych co chodia na slovan iba preto lebo je to slovan ..
ved slovensky sport je napicu....sama korupcia samy kokot vo funkciach....fanusikovia nadavaju na hracov a tak....na futbale som bol v humennom ta cely stadion na cernocha jak na opicu hu hu hu....a este sa aj taky nasiel co bananovu supku na ihrisko hodil..hehe
omyl ja ako dievca pozeram hokej lebo ma to fakt bavi nie koli nejakym hokejistom (heh aj ked niesu vsetci na zahodenie) ale zboznujem brankarov a ich zasahy a podla mna su najdolezitejsi v hre...... prave oni no iba ak vedia chytat fakt dobre......akoze nehovorim ,ze ostatni su tam na nbc lebo ot by bol fajny zapot jasne obranci a utocnici maju tiez tazku ulohu ale ak sa nemozu spolahnut na brankara tak to aj tak dopadne no......aj ked vas moj nazor nezajima chcelo sa mi tu nieco napisat
wies Amfarael ci jake to mas meno..som skoro na kazdom zapase..//ano aj momentalne hrame lenze aj tam nemozem byt wdaka mojim "super rodicom" ktori sa rozhodli odcestowat//...na hokje normalne zaplatim tich poondenych 75 koru n zato ze tam stojim widim aj celkom slusne . a tak. ..w nitre je hokej w poislednej dobe trosku zly ..newiem co sa stalo ale mam pocit ze hraci ako Cacho a Kollar nam odisli a ti tu boli dost ze dolezity...dufam ze sa nam uz konecne pdari whrat nejaky ten zapas ..ale fandit urcite neprestanem..
...Tommyhot-aj ked su tam same tie wyholene hlawny niektori ludia su tam fajn )...
...a ano periznajme si to...ti co odidu skorej jak maju su.. ehm..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
...MiruSKA ser na starych dedkov a parkozrutov a sretkych tych co chodia na slovan iba preto lebo je to slovan ..
Aj tak ide o prachy...ak si zaplatia vstupné tak ich ma už ma každý v piči...cash je cash,potom si môžu odísť kedy chcú
...Tommyhot-aj ked su tam same tie wyholene hlawny niektori ludia su tam fajn )...
...a ano periznajme si to...ti co odidu skorej jak maju su.. ehm..