Ešte ma zaujíma, ak hol.strojček, tak aký používate?
Zvažujem prechod zo žiletky na hol.strojček kvôli citlivej pokožke, preto ma zaujímaju nejaké klady/zápory atď...Môžte sa podeliť
@moonbeam jeden z najdrahších philishave aký bol vtedy dostupný (cca 2012)
bol úplne nový (pravý majiteľ ho použil asi len 2x + pred tým ako som ho šiel použiť som ho vydenzifikoval)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Zvažujem prechod zo žiletky na hol.strojček kvôli citlivej pokožke, preto ma zaujímaju nejaké klady/zápory atď...Môžte sa podeliť
Mám taký zastrihávač na bradu, ešte z čias, kedy som bol riadne zarastený a používam to namiesto strojčeka
Keby že neoholíš tak budeš jak kokotmen
hihihi
bol úplne nový (pravý majiteľ ho použil asi len 2x + pred tým ako som ho šiel použiť som ho vydenzifikoval)
Ale v poslednom čase, keďže nemám trpezlivosť, tak to orafem zastrihávačom a mám to hotové za 2 minúty.
Momentálne na to nie je čas, takže mám strnisko. Keď už vídím sám, /prípadne niekto okoloidúci / že to nie je dobré, tak si nájdem čas.
ako ja som nezanevrel na strojčeky... určite im dám aj druhú šancu ale zatial nie