Na narodeniny som dostal nový holiaci strojček. Párkrát som ho použil, ale nikdy neurobil svoju prácu poriadne, musel som ju dokončiť žiletkou. Odvtedy sa holím opäť žiletkou, no nechcem, aby zapadol prachom, však, bol to predsalen darček.
foter vyhral v tombole tiez holiaci strojcek a dal ho mne..asi 5krat som ho pouzil a to tiez len tak, ze som musel dokoncovat ziletkou. teraz uz len ziletku pouzivam. Holiace strojceky su onicom. Teda aspon tento bol. A to som holil proti smeru rastu. So ziletkou sa holim v smere rastu, no ked chcem uplne do hladky tak potom este aj proti smeru. asi tak
Vo zvyku by pre mňa problém nebol... skúšal som aj v smere, aj v protismere rastu... ale zakaždým to neoholilo úplne, kde tu ostali nejaké chlpy ... najmä na brade
oco kupil na parkovisku pred tescom za 50 € dvoje "svajciarske" hodinky, dalekohlad a holiaci strojcek samozrejme "kvalitny" boha to bol taky o nicom ze ani dredy na zadku nedokazal zachytit a ne este to co mam na brade
@mm47 ja som tak oholeny ze mam iby kusok z brady oholený a podbradou už zarastené som si to chcel kusok skratit noznickami a som trochu viac zastruhol tak som si tu bradu celu vyjebal ale dma to dole asi dnes (cel som si nehad taku briadku dlksiu a melirom zafarbit
@godzila no ako tak kukám na nete ho vôbec nevidno, ani len obrázok no ... na samotnom strojčeku nie je napísaný žiadny názov, akurát tak v krabici, v ktorej to prišlo je "Rasoir 5 Tetes" - ževraj bol objednávaný z nejakého katalógu tak neviem no
ja pouzivam gilette fusion (bez baterky ) aaa ked nechcem velmi podrazdit proti rastu tak hlavne podnosom idem do stran a vyholi to celkmo hladko a hlavne to nedráždi až tak pokožku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
I keď popravde, nepoznám nikoho kto by sa holil v smere rastu
a tvar musis mat pred holenim suchu, nenakremovanu. a strojcekom jedine proti smeru rastu, lebo inak to ani nema sancu fungovat