Chcela by som vediet vas nazor,,,akym sposobom sa zbavujete ochlpenia intimnych partii a ako bojovat proti zacervenanej pokozke.A taktiez ci nemate problemy so zarastajucimi chlpkami a ci su ucinne tie kremy proti zarastaniu napr Weet.
Mne sa zachvílu bude o tých chlpoch medzi nohami aj snívať. Každá druhá diskusia na Birdzi sa venuje chlpom, zachvílu sa tu budú rozoberať hovná.. či nie..už aj to bolo..
ja som skusila us vselico ale najosvedcenejsie su jednorazovky ziletky pre upresnenie ruzove znacku us nevem...aaa zacervenanie? ja to robim tak ze ked sa oholim tak sa supnem pod ladovu sprchu dokial nezistim ze us necitim koncatiny a tedy sa mi nic nezapali..
strojcek na strihanie vlasov, najmensi nadstavec (ak si sikovna, a nebojis sa, ze sa zranis, tak ziadny nadstavec... takto zabranis zarastaniu chlpkov, a cervenej pokozke, ale stale tam budes mat take strnisko... ale niektorim to tak vyhovuje...
@jemino mi chceš povedať, že takouto metódou sa oholíš do hladka? tak do hladka, že keď zoberieš jemný cigaretový papierik a prejdeš si ním po tvári, že ani raz nezadrie?
@bluepanter ani raz :p ja by som sa nikdy neholil proti smeru rastu , ked som videl nejake fotky tipkov ktory sa tak holia tak od vtedy som na to ani nepomyslel ,
@ black_soul (+ @ helusiq ) No fuj... Keby som už konečne bola chlap a nemávala by som menzes a mohla by som čúrať NORMÁLNE, tak by mi to naozaj bolo jedno. Ale toto... Proste FUJHA!!!
@bluepanter to somchcel povedať, a šak čo ty otom možeš vediet šak ty sa teprva začínaš holiť , uvidiš o pár rokov jak bude vyzerať tvoja koža na tvári
ja som sa zo začiatku holil bár jako aj proti smeru a mal som kožu jak po prvej svetovej
@bluepanter a akože si to nevieš predstavit šak v telke ked predstavuju žiletky tak som si akosi nevšimol že by sa tam ty borci holili proti smeru.. vždy len v smere rastu
@trash ale to som nehovorila vseobecne, vsak kazdy nech sa holi, tak je to spravne.. ale to sa vztahovalo specialne na nasu asexualnu @krutafunebracka -u
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a mne to ide aj tam dole do hladka v smere rastu..
prosti smeru pokozka trpý ani nevieš ako
2. Potom si namydlite tvár penou, ktorá fúzy zjemní a uľahčí ich odstránenie.
3. Začnite na lícach. Britvu alebo strojček veďte vždy iba v smere rastu fúzov.
to je asi najodbornejší članok ktorý sa dal nájsť otom
ale inak malo by sa to v smere rastu..to píšu snád všade v odborných radách
@mauinka a @jemino To ani ja nemám predstavu, je to oničom. Fúzy som si síce nikdy neholila, ale holiť si kundu v smere je naozaj hrozné.
@zuzanne112 si píš, to sa dedí z otca na syna
@jemino mi chceš povedať, že takouto metódou sa oholíš do hladka? tak do hladka, že keď zoberieš jemný cigaretový papierik a prejdeš si ním po tvári, že ani raz nezadrie?
@mauinka
ale da sa to prežiť
No načo holiť vieš jaký je to neľútostný pocit ke´d si musím ja vyťahovať potom chlpy s pomedzi zubou?
ja som sa zo začiatku holil bár jako aj proti smeru a mal som kožu jak po prvej svetovej
Nieje na tom nič ťažké