ja si uz velmi nepamatam, akej farby boli, ked som sa zacala holit, ale za tych 12-13 rokov ich urcite znacne ubudlo.
kazdopadne preferujem holenie ziletka + gel na holenie, co sa tyka kremov, pridu mi tie balenia strasne male a na nohy mi to nikdy neucinkovalo tak ako malo.
Podľa mňa vôbec nehrubnú ani nehustnú. keď si ich epiluješ alebo akýmkoľvek spôsobom vytrhávaš aj s koreňmi tak sa tie korienky časom oslabia a po čase ťa to prestane bolieť. Ale rýchlosť rastu je podľa mňa stále rovnaká. Aspoň ja mám skúsenosť, že ak chcem mať skutočne bezchybné nohy, musím si ich depilovať aspoň 1 za týždeň. A to strojček používam už asi 10 rokov.
ak si ich budes holit ziletkou budu tmavie a dlhsie (moja skusenost) preto som presla na depilator je to sice bolestive ale chlpkom dlhsie trva kym narastu a su svetlejsie sa mi zda ale je to cisto na tebe treba skusit co ti viac vyhovuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
kazdopadne preferujem holenie ziletka + gel na holenie, co sa tyka kremov, pridu mi tie balenia strasne male a na nohy mi to nikdy neucinkovalo tak ako malo.
je to iba opticky dojem, ze ten kyptik milimetrovy je hrubsi, keby ti dorastol na povodnu dlzku, uvidis, ze bude rovnaky
aj vlasy s vekom menia farbu, a nie je to preto, ze ich raz za rok ostrihas