Čaute všetci, potreboval by som poradiť hlavne od chlapca, či si mám holievať chlpy pod pazuchami. Vraj chlpy pod pazuchami vyzerajú viac mužnejšie... Budem vďačný za rady .
Mne je vôbec blbé ti odpovedať na takú otázku. No samozrejme, že si robí z teba niekto srandu. Preferujem holenie sa, a nie je na tom nič viac mužné, ani menej. Je to skôr faktor o tom, ako sa o seba staráš. Oholené pazuchy sú podľa mňa super, neudržuje sa ti špina a pot na chlpoch a ľahšie sa ti čistia pri kúpaní. Oholené pazuchy majú viac pozitív a naozaj nepočúvaj toho, čo ti povedal takú somarinu.
Ako chceš, pokiaľ dodržiavaš hygienu, nie je žiadny problém ani s neoholenými pazuchami a smrdieť nebudeš a naopak, ak máš problém s potením sa a nesprchuješ sa dostatočne často, môžeš byť aj celý vyholený a aj tak budeš smrdieť celé je to takmer výlučne o estetike, hlavne u dievčat sa na holenie sa kladie dosť dôraz, u mužov je to viac-menej jedno, nikto nebude riešiť, či máš oholené pazuchy alebo nie
ak raste poriadne strnisko, tak ohoľ a ak iba také menšie chĺpky, tak nehoľ. A never tomu, že po oholení sa menej potíš práve opačne... chlpy neprepustia toľko potu z potných žliaz ako oholené, keď to tečie ako z Váhu
hol sa, vsak nemas na ziletku? Neprides o panictvo, mas vsak o par gramov menej, vyzera to lepsie, len nevravim, ze musis byt vkuse oholeny, tam ti aj tak nepozeraju ak nenosis tricka bez rukavov. Je to len lepsie.
môžem ti to komentovať ako žena? ano, ohol sa! .. teda, len mne ako žene sa lubi, ked je chlap oholeny (nohy nemusí ale zarastené pazuchy a hrudník sa mi nelubi) ale samozrejme, tvojej buducej priateľke sa môžeš páčiť ako tarzan, takže to už je ine
Máš 14 chceš vyzerať mužnejšie, s chlpami budeš zároveň vyzerať aj hnusnejšie keď už si budeš myslieť že sú fakt velké, ohol, najlepšie je udržovať si to tam hladké.. peace
Z pohladu zeny- chlpy na chlapoch mi nevadia takmer nikde, ale ked ich maju pod pazuchami, idem sa zrigat. Aj chlapi aj zeny by mali mat hladke pazuchy Takze ohol, nic tym nestratis
viete co je na tom najväčšia sranda ze za socializmu sa neoholilo ... to len teraz zo zapadu prisiel ten blud ... mam v pici poviem ti len jedno "JEB NA TO! "
je to tvoja vec ked sa ti paciii oholene tak je to fajn ale nemaj nieco co sa ti nepaci dolezite je nech ty si spokojny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@14 0_0
Len je to praktickejsie a hygienickejsie
je to tvoja vec ked sa ti paciii oholene tak je to fajn ale nemaj nieco co sa ti nepaci dolezite je nech ty si spokojny