za chrbtom často..a raz na party to jedna holka skúsila verejne keď bola so skupinkou dajakých šracov a pravdepodobne si nevedela iným spôsobom u nich šplhnúť... keďže som vtedy bola trošku pod vplyvom alkoholu tak som jej skrátka vrazila medzi oči že ju až na zem hodilo... a bolo po probléme...
raz som išiel v blave po ulici v takom bielom klobúku (kamoš mi hovorí nebud jebnutý, zas sa ti niečo stane), ktorý som si šlohol v robote (ale ho tam vrátim, už som sa ho nabažil) a taka stara pani ma zastavila a pýtala sa ma, slečinka kde je tu obchod na krinoliny, pretože viem čo to je, tak jej hovorím baby, tam za rohom.heheheheheh.......filip
ja neviem, či je to skurvený svet, ale nedávno som sa dosť nahlas vyjadrila, že NIE SOM NIKOHO KURVA! na zastávke plnej ľudí, ale podla mňa som to až tak nahlas nepovedala.
len zo srandy jediny raz mi kamaratka povedala,ze som kurva,ked som mala nieco s jej byvalym a dokazalo to nastvat ale to bolo riadne davno a poza chrbat nvm.. uz vyse polroka sa hram na velmi slusnu,tak pochybujem
na masaricke?? no vraj je to bezne,tadial chodi vela ludi prilezenych z lazov, ale mne sa tto nestalo, nie do oci... vacsinou tie zbabele pice poza chrbat ohovaraju... to su chuderky co zavidia...
no predpokladam, ze mas na mysli cloveka, ktory predava na ulici Zilinsky vecernik a on je mentalne zaostaly, takze priamo z toho by som nerobil zavery, ze svet je skurveny...
Počas pešej túry na druhý koniec Košického kraja (nech žije neexistujúca víkendová MHD!) som sa stretla hneď s dvoma skupinkami indivíduií pomerne nízkeho veku, v jednom prípade aj bielej pleti, s nutkaním oslovovať okoloidúcu, t.j. mňa, pozdravom, kde ,,kurva" bol jeden z menej urážlivých výrazov.
Ano stalo sa mi to viac krát a bolo to dosť ponižujúce. Jeden ožraň mi povedal, že som že by ma chcel do postele a že by som nou robil také veci v posteli. Ja som na neho nakričala a až tak, koľko sa do neho zmestilo a utiekla som. A potom už sa mi to nestalo. Tí čo to hovoria sú narušení alebo čo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@zajko30 jááj filip, jak sa smejem na tomčo si napísal lol
a kto to vraví poza chrbát ..tak to znamená že nikdy nebude tam kde sme my
Počas pešej túry na druhý koniec Košického kraja (nech žije neexistujúca víkendová MHD!) som sa stretla hneď s dvoma skupinkami indivíduií pomerne nízkeho veku, v jednom prípade aj bielej pleti, s nutkaním oslovovať okoloidúcu, t.j. mňa, pozdravom, kde ,,kurva" bol jeden z menej urážlivých výrazov.