DDDDDDDDD a co meni, ze je meniak? menavka ci ako? alebo chces povedat ze je maniak? uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa DDDD ak si jedi, tak nanho mavni rukou telepaticky , ale neviem ci to bude fungovat, lebo cez net, nuz....
majlos keby aj za mna isiel niekto na skusku mame inej roboty neboj nic a dost jej je ale sem tam treba aj vypnut ci odrelaxovat tak sa tomu nadava nie?
majlos si nechutny a spravny grobian , fuj s matikou, ja nieze by som chcela porovokovat, nuz ale co, mam uz teda par dni volno od skoly, asi tak, hmmm, dva tyzdne? a este dalsie dva su, ach no ta co uz...raz ja budem na vasom mieste, co teraz ste v mukach...o tom je rovnovaha, o tom je harmonia, o tom je vesmir tak som prehovorila a tak sa stane
Marttina: Ponukas sa?? Takze v stredu 10:00 miestnost B1.03 nova budova ekonomickej univerzity Pozdravuj docentku Mojzisovu
Zippo: Tvoje slova bodaju ako jed, ale pozor aby sa ti nevymkli zpod kontroli! Lepsie povedane pozor na koho ich smerujes, lebo sila mojho ja je nepradstavitelna! Mam tu moc umlcat ta! Muhhahahahaa ha
Marttina ano som OK,lez Typek nie.A Zipphorah-holubi lietaju smerom na juh, tak nezabudaj na gastany z lesostepy a Typka sa varuj bo je hnusa menavka ten clovek.
Majlos, ked mi zabezpecis dopravu a den volna zo skoly, s radostou Omg inflexne body viem najst od patnastich ved ti staci kuknut sa na body, kde je druha derivacia nulova alebo neexistuje
nazorne si predstav graf funkcie s inflexnym bodom (kde sa meni z konvexnej na konkavnu ci naopak). Predstav si jak sa ti po grafe pohybuje bod a k tomuto bodu vzdy dotycnicu. Vidis, ze ked dojdes k inflexnemu bodu, ak doteraz smernice dotycnic rastli, po nom zacnu klesat, a naopak. Teda graf prvej derivacie danej funkcie ma v jej inflexnom bode lokalne maximum resp. minimum. Teda JEJ derivacia v tomto bode, t.j. druha derivacia povodnej funkcie, je nulova. Nechce sa mi teraz rozmyslat nad pripadmi ked neexistuje
Xenomorph: tebe hrabe, ale to bol len priklad. Mne nejde ani tak o priklady ako o teoriu . Ta fuchtla chce setky definicie, vety, vseobecne, nutne a este neviem ake podmienky.... Proste je to hnus a ja uz by som sa mal zacat tomu venovat...
xeno: chvalagalaxii, ze ta tu mame , si jedinecny a vies to spravnou cestou vyuzit
poprava: ake holuby? ahaa, ty narzas na to co som ti pisala co ty si napisal taky blog o nich, prsk, mne sa to nepcilo, prepac, som zastanca prirody, hoci sa este vela musim ucit, ale nepacil sa mi ten blog, akurat si to tak vychytil tu situaciu zle, lebo som sla v ten cas do obchodu a videla dve mrtvoly holubie, a ma to zamrzelo a inspirovalo, nu z ale uz som vpohode, a to co som vymyslela, je celkem fajn, ma to napadlo hned D hloupej clovecina, buhahha, sme hloupej lidskej narod, obcas skazenej do spiku kosti
majlos: odpustis? a coze si jedi.sith? DD hmmm, davaj pozor, lebo ty nevis, co jaa jsem DD hahaha, precitaj si moj mail jak znie a ti dojde, tha pozor, lebo ja mam za sebou celu hordu jediov DDDDDDDDDDDD
Xeno: hnus je ta skuska a doc. Mojzisova je pica Matika by bola fajn keby zmenila pristup z: "Naucte sa to fagani lebo vas vyhodim! Nezaujima ma co sa pytas mi ideme dalej! Zbytok knihy sa naucite doma! Vy nic neviete a ja som tu od toho aby som to do vas natrieskala tak drzte huby!" na: "Nejake otazky? Rada vam na ne odpoviem ked nebudete vediet. Chapete vsetkemu? Stihate si zapisovat? Atd."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
no majlos a co to mas s tou matikou teda? mozno by sa nejaka dobra dusa predsa len nasla xaxa
Zippo: Tvoje slova bodaju ako jed, ale pozor aby sa ti nevymkli zpod kontroli! Lepsie povedane pozor na koho ich smerujes, lebo sila mojho ja je nepradstavitelna! Mam tu moc umlcat ta! Muhhahahahaa ha
nazorne si predstav graf funkcie s inflexnym bodom (kde sa meni z konvexnej na konkavnu ci naopak). Predstav si jak sa ti po grafe pohybuje bod a k tomuto bodu vzdy dotycnicu. Vidis, ze ked dojdes k inflexnemu bodu, ak doteraz smernice dotycnic rastli, po nom zacnu klesat, a naopak. Teda graf prvej derivacie danej funkcie ma v jej inflexnom bode lokalne maximum resp. minimum. Teda JEJ derivacia v tomto bode, t.j. druha derivacia povodnej funkcie, je nulova. Nechce sa mi teraz rozmyslat nad pripadmi ked neexistuje
poprava: ake holuby? ahaa, ty narzas na to co som ti pisala co ty si napisal taky blog o nich, prsk, mne sa to nepcilo, prepac, som zastanca prirody, hoci sa este vela musim ucit, ale nepacil sa mi ten blog, akurat si to tak vychytil tu situaciu zle, lebo som sla v ten cas do obchodu a videla dve mrtvoly holubie, a ma to zamrzelo a inspirovalo, nu z ale uz som vpohode, a to co som vymyslela, je celkem fajn, ma to napadlo hned D hloupej clovecina, buhahha, sme hloupej lidskej narod, obcas skazenej do spiku kosti
majlos: odpustis? a coze si jedi.sith? DD hmmm, davaj pozor, lebo ty nevis, co jaa jsem DD hahaha, precitaj si moj mail jak znie a ti dojde, tha pozor, lebo ja mam za sebou celu hordu jediov DDDDDDDDDDDD
majlos: neviem ci som to stihla ale asi ani nie pozri aka ina a dokonca o inflexnych bodoch aj tusiaca osoba ti prisla na pomoc
Na tvoju otasku ani neviem odpovedat.