Cau, serie ma to už dlhší cas, ale ani nie serie ako som z toho už fakt unavený ako každý kydá na tych homosexuálov. Akoby ony mohly za všetko svinstvo čo sa tu na našej už tak dosť prežratom svete deje. Jeden sa ohánal v inej diskusii, že vraj BOH nemá r
nie su to len povestne 4% ... boh stvoril cloveka, stvoril lasku medzi dvomi ludmi, lasku medzi dvoma pohlaviami si niekto do biblie zakomponoval az v siedmom ci osmom storoci. bisexuali i homosexualne orientovani ludia su ludia ako kazdy z nas. nelisia sa nicim, len naklonnostou k pohlaviu.
jednoznacne 100 percentny suhlas ale oni nechcu zalobcov a obhajcov oni chcu aby veta ''som gay'' mala rovnaky vyznam ako trebras ''idem si kupit mlieko'' cize podana informacia s ktorou sa oboznameni nemusi dalej zaoberat ci uz v dobrom ci v zlom proste to brat ako uplne normalnu vec nehrat sa na sudcov ktori rozhoduju co je dobre a co zle ale ani na samaritanov ktori teraz spravia neviem co aby dali najavo ze proti gayom nic nemaju proste normalka lenze toho sa sice dockame ale az za velmi dlhu dobu
No poviem to takto katolici teda hlavne katolicky knazi sa tentuju do vsetkeho. Len si spomeniem v tedy ked bola 2 sv. vojna. kto sa zastal zidov? katolici to neboli. A to hovorime boh je laska a popri tom sa modlikaju a veria v boha. Boh lubi vsetkych je to pisane v biblii. Ci je rom ci je belho. A tu sme. Takze ty ktori odcudzuju homosexualov su kokoti. A hlavne ti knazi. ktori sa hraju ze su spravny a trtkaju popri s kazdim a obtazuju aj malich chlapcov lebo maju celibat. ale hraju sa na tych svatych.
preto by som povedal asi tak, ze knazi sa maju starat o cestu k panu a o nasich hriechoch by mal rozhodovat boh a o sexualite by mali cusat. Lebo oni by o nej mali vediet velke hovno. spovedat sa jemu a nie knazom.
a podla mna je chore ked niekto povie ze Je to choroba ktoru sa nikto nesnazi vyliecit.
Si normalny Webino? To nie je chripka ani angina to maju v genoch preboha.Tvoji kamarati vedia ze ich povazujes vlastne za "chorych"? Ak hej tak ich obdivujem.
Boooze vy vsetko beriete tak divne ludia.A predstavte si ze sme sa o tom aj rozpravali kolko razi.Nikdy sme nedosli k nejakemu stanovisku a po polhodinke diskutovania sme o tom prestali kecat.
A tu vetu,,(Viem o nich stretavam sa s nimi chlastame s nimi,ale podla mna je to len choroba ktoru sa nikto nesnazi vyliecit.),,SOM MYSLEL OBRAZNE.Precitajte si to este zo dva razy a pochopite ako to bolo myslene.
Nikdy som si o nich nemyslel ze su chory a ani si mysliet nebudem.Podla mna su dokonca uprimnejsi vernejsi a vobec viac v pohode ako vecsina debilov.
A hotovo,a uz ma nechytajte za slovicka,radsej sa opytajte ako som to myslel a potom mozte po mojom vysvetleni kritizovat ok.
su to ludia ako ostatni,nie su iny...laska je krasna wec a pokial si najdu taky ludkowia spriaznenu dusu s ktorou su stastny tak im to len prajem.na lezby nikto nenadawa,preto nepochopim preco na homosexualow hej....su z nich super kamarati a je s nimi sranda ako s druhymi....a dokonca by som im powolila aj manzelstwo!!!!!ked cu mat rodinku maju na to prawo ako kazdy...tak!!!!!
Že homosexuáli môžu za všetko zlé??? No to je pekná somarina, volovina, konina! To je to isté, ako sa kedysi v Európe, ktorá musela byť "kresťanská" (lebo to šľachta vyžadovala) označovali za všetko zlé zodpovední Židia...alebo staré dievky, ktoré boli vraj "bosorky"...
Onania je podľa cirkvi hriech iba preto, lebo ona vždy chcela, aby sa veľa sexovalo, aby sa jej rodilo dostatok poddaných, čo budú robiť na jej panstvách a rozmnožovať jej majetky a budú vykorisťovaní. Cirkev je stredoveká inštitúcia, uvedomte si to, ľudia!!!
poznam dievca,ktorej najlepsi kamos je homosexual a mi povedla ze je to to najlepsie,pretoze dokaze sa snim porozpravat a kedze je aj on trosku citlivejsi,tak ju nema za nejaku citlivku a jak super rozoberaju chalanov,modu a chodia nakupovat...no fakt... clovek ako kazdy iny
Tomáš Abaffy: Nebol by som proti... Cirkev ešte stále žije v stredoveku, stále sa v nej dosadzujú ľudia na vedúce miesta podľa obsahu mešca a povie sa, že ich tam dosadil Boh a jednoduchí veriaci musia len poslúchať... Cirkev má však stále obrovskú moc a peniaze, takže nikto si ju netrúfne zakázať. Ale už skúsenosti zo západnej Európy ukazujú, že ani majetok cirkvi nepomôže. Ľudia hromadne z cirkvi odchádzajú, lebo si uvedomujú jej skutočné záujmy - nikomu nepomáha, iba sebe, aby sa farári a biskupi mali kráľovsky dobre a čo tam po ľuďoch...
Som homosexual a k samotnej cirkvi sa staviam chrbtom boha neuznavam som ateista a pri tom chodim na cirkevnu skolu ine vychodisko nebolo.
Este par dodatkov:
AIC: Rozniesli po svete prevažne homosexuálne orientovaní muži pre ich promiskuiditu a nechraneny sex ci zavistlost na drogach dost dlho som sa vyhybal tejto skutocnosti ale po case som sam prisiel na to ze je to vlastne pravda.
Slovensko a cirkev v nom:
neviem ako to vidite vy ale ja vidim na slovensku silnu cirkevizaciu kostoly mame na kazdom rohu keby sa za tie peniaze radsej stavali socialne domy alebo davali do poriadku ulice,
seru ma hlavne povercivy ludia ktory sa na cirkev obratili tesne pred smrtov alebo ti znami komunisti ktori za doby vladnutia ludi pre svoju vieru zatvarali do väzeni trestali a muculi
Cirkev alebo krestanstvo v europe beriem len ako nejake saskovanie samotnemu papezovi by som naplul do ksichtu vie robit iba rozkoli kazdeho knaza by som poslal na liecebnu chorobo myselnych vynadaval im do buzerantov a pedofilov.
Homosexualita nieje choroba ani vychylka ci uchylka, to hovoria iba nasi cneni politici v inej krajine by takeho politika suspendovali a vykopli z vlady ale tu si kludne otiera hubu dalej, viem netraba sa tym zaoberat ale ked to raz cloveka naserie tak ho to naserie
a hnevaju ma aj ludia ktorým poviem že som gay a reakcia znie: ty si normalny preco to hovoris ja na tvojom mieste necham si to pre seba
ja som bisexual, ale ludia stale na slovensku nechcu priznat aj inu ako hetero orientaciu. ja ich mam u prdele a zverejnujem to verejne. rodicia sice nic nevedia ale je mi to jedno. ta bariera by sa mala preburat.
pocuj Ferdinand, boh nema rad homosexualov v ziadnej kulture ci nabozenstve zalozenom na Bohu. Homosexualita sa tu neuznava, pretoze BOH = jednota, priroda, ONE LOVE .. nazvy si to ako chces, to neuznava z dovodu, ze stvoril MUZA a ZENU, aby sa lubili a aby SPOLOCNE darovali ZIVOT.. Keby boh abo aka kolvek ina sila v ktoru veris/me, by chcela, aby mohli mat muz S muzom abo zena SO zenou dieta, NIE LEN muz so zenou abo aby tu prebiehala MITÓZA, taq nevidim problem, ale je to taqto dane PRIRODOU abo ako to nazvat, taq sa nepohorsuj nad taqymi to nePRIRODZENYMI vecami... Najskor bola homosexualita povazovna za psychycku chorobu (v ´93 vyskrtnuta z medzinarodneho zoznamu chorob), a sice v historii je neskutocne vela znamych homosexsualov. Chapes ma?
Inaq, nic nemam proti homosexualom, su to normalny ludia, ale aj taq je to podla mna neprirodzena vec, taq nech si idu spat do Ameriky, kde to aj vzniklo...
SCHIZOFRENIK: hehe, ale on spominal, ze BOH nema rad homosexualov, taq ja som mu iba napisala PRECO nema rad "boh" homosexualov.. v boha neverim.. keby boh existoval, taq by to tu vypadalo asi trosku inaq... a ked chces vediet preco boh dopustil homosexualitu, urcite v blizkosti Tvojho domova je kostol, kde Ti nejaky knaz ochotne natlaci nejake krestanske kaleraby do hlavy...
inaq, mam kamosov homosexualov, a nevidim v nich nic zle... len je to podla mna neprirodzena vec... nikomu tu nic nenutim.. hm?
mayatko preco si nepriznas ze cirkev si serie do huby vo vsetkom co tvrdi. Boh je cirkvou definovany ako ''nekonecna laska dobrota vsemohucnost a vsadepritomnost'' za predpokladu ze je definicia pravdiva Boh nedokaze nenavidiet tak ako moze nenavidiet homosexualov ? ked je vsemohuci a stvoril muza a zenu a inak si to neprial ako to ze homosexuali vobec existuju ? zakladny problem je ze jebla cirkev berie homosexualitu len ako mytus cize nieco co si ludia len nahovoraju a preto je muz + muz tazky hriech no vies co je to naozaj extremna volovina homosexualita nidke nevznikla ona tu vzdy bola to za prve za druhe uz to ze v biblii nie je ani zmienka o homosexualnom pare dokazuje ze cirkev uz pred 2000 rokmi homosexualov nenavidela a keby aj v biblii niaka zmienka o nich bola urcite by ju spalila takze to je bezpredmetne ale na vtedajsiu dobu by som to este ako tak chapal ale dnes pre boha 21. storocie 100000 inteligentnejsich a vzdelanejsich gebuli ako sme my svetci dokopy na birzde potvrdilo ze to nie je choroba a ani mytus tak o com sa tu do pekla bavime cirkev za jej drzosti by si vazne zasluzia zhoriet na popol
toto nemá zmysel ako napr taký kokot horúci tomy si furt povie svoje ale čo už ludia su takí.
niekde som cital zmienku o tom ze kedysi neviem ani v akom storoci ci kolko rokov dozadu boli dokonca posvätne zvesky homosexualov ale nejako neviem ci sa tomu da verit, ale mozno aj hej cirkev maze vsetko co im nieje po voli kokoti
typek, ale ja v boha neverim... ja som tu iba napisala PRECO nema boh rad homosexualov... taq preco by som mala priznat nieco co uz davno viem? ale ten kto vymyslel krestanstvo bol fakt inteligentny clovek, ze na tom zaraba dodnes, na naivite, hluposti a strachu ludi.. a to ze vymazu vsetko co sa im nepaci.. hmm.. pravda.. ved co uz iba taqa Maria Magdalena? a nebol samotny boh homosexual? a preco su zeny taq diskriminovane v krestanstve? a preco umiera tolko deti v Afrike? Teraz by sem mal dojst nejaky knaz abo taq, aby nam to objasnil...
inaq, schizofrenik respekt, ze si to taqto priznal, moj kamarat mi povedal, ze je homosexual asi az po 2 rokoch...
Schizofrenik: kokot si akurat tak ty.. Mne je jedno ze si buzik, pre mna za mna si davaj do riti aj s otcom, ale ak niekto povie ze homosexualita je normalna a NIE JE proti prirode, tak bud je gay, alebo ma nasrane v hlave..
Myatko>>> no diky, hlavne že rešpektuješ moje nalady a nepochopenie>>>> a ja som to svojej kamoske povedal po deviatich rokoch zaklady a polroku strednej ale u teba to je asi iny pripad
horuci>>tomaško>>> tak bud je gay, alebo ma nasrate v hlave>>>> neviem ale asi si si mal tu vetu aspon trikrat prečitat a potom pochopit ze je to nezmysel, chvilami mi pripadas ako zakomplexovany panic ktory sa zamiloval akurat tak do nejakej linuxovej distribucie, v kuse omiels to ako pocuvas od malicka blink co je viac menej buzerantska skupina, co je samozrejme kazdemu uprdele, hovoris co si myslis dobre ale vsetko ma svoje medze a to co tvrdis uplne nedava zmysel aspon v tomto smere, chod si nasrat
Tommyhot >>>> zacni pouzivat vyraz homofobia ale mozno sa z teba stane asexual a cely zivot stravis ako nejaky programator ktoremu sa z tolkeho sedenia za pc robia jebaky na zadku
No, u tommyhoho to homofobia este asi nebude. Kym nemal snahu skopat vsetko v ruzovom s penisom...
K teme:
Ano, cirkev je feudalny prezitok a este sa tu bude par desatroci urcite drzat, bohuzial, no treba to nejak pretrpiet... Neda sa s tym nic nerobit, ale fakt. Mozno keby sme mali vela zbrani, plastickych trhavin... Prepacte, zijeme v roku 2007 AKO moze niekto odsudzovat homosexualitu?
Dalej, ROZUM SA MI ZASTAVUJE nad vyrokmi nasich uzasnych politikov. Ja osobne volit nepojdem, kym neumru VSETCI ludia, ktori zazili komunizmus. Alebo ten "hon na homosexualov" v Polsku? Je to normalne aby niekomu zakazali ucit, LEN PRETO lebo je homosexual? HANBA pre slovensko a polsko! Vyjebane staty, na hlavu postavene.
A teraz mam priestor na commingout
SOM BISEXUAL, no a co teraz?
Tommyhohohoruci, NEMAS, ale NEMAS PRAVO povedat, ze to je proti prirode, len kvoli tomu, ze TY si homosexual a tebe sa to tak zda. PRAJEM ti aby si sa zalubil do rovnakeho pohlavia, tak ako sa to stalo mne. Potom uvidis, ze to moze byt rovnako krasne a romanticke ako keby si bol s holkou... I ked si si cely zivot bol hetero a zrazu BUM...
Som zvedavy, co by si robil, keby tvoj syn/dcera by ti oznamili, ze su tepli. Poslal by si ich liecit? Vyhnal by si ich z domu? Nepriznaval si sa k nim? Vydedil ich?
Mimochodom, v prirode su pripady, kde chlapi ziju spolu a zenu maju len na potomstvo. Keby to bolo proti prirode, tak si myslim, ze priroda by to asi nevytvorila, nie?
Inak, aby ste vsetci vedeli, este som nestretol nikoho, kto sa tak dobre bozkava ako schizo
Aha vytvorila sa nam tu nejake asociacia ruzovych buzerantov.. Sak honte si ego mne je jedno.. Je to proti prirode lebo neviem o tom ze ked si 2ja chlapy budu davat kokoty do ich zasratych riti ze spravia decko.. A ak si aj decko adoptuju tak to ze su buzici nanho dobre vplyvat nebude, pretoze decko potrebuje aj mamu aj otca. A nie otca a otca..
Schyzofrenik to ze sedim na zadku za programovanim mi aspon prehlbuje to co tebe nie a to je logicke myslenie.
Neviem z kade mas ze blink je buzerantska skupina, pretoze vsetci traja maju zeny ale vidno ze muzsky kokot v tvojej riti ti nerobi dobre na palicu..
Yogurt neboj sa do chalana sa nezalubim aspon nie teraz, lebo mam priatelku. A dakujem ale tvoje jebnute zelanie si nechaj pre niekoho kto rad strka do nespravnej diery..
"Som zvedavy, co by si robil, keby tvoj syn/dcera by ti oznamili, ze su tepli. Poslal by si ich liecit? Vyhnal by si ich z domu? Nepriznaval si sa k nim? Vydedil ich?"
pokym by mi to nevyhadzoval na o oci, tak ako to robite vy teraz tak by som to mal v pici..
"Keby to bolo proti prirode, tak si myslim, ze priroda by to asi nevytvorila, nie?"
Zakladnym znakom zivota je rozmnozovanie co u homosexualov je nemozne tak mi nehovor ze je to normalne..
heh Mário svoje ego si tu najviac honkas ty, keby to bolo proti prirode tak si to priroda nejako poriesi a homosexualitu zrusi ale homosexualita je tu uz od nepamäti proti prirode je taka ryba z nosom barbari streisand, alebo aj tvoj priblbli blinkovsky ksicht a to ze si o sebe myslis ze si sexi neboj sa ja ta uz dlhsie sledujem
a popri tom co pocuvam ja je pre mna blink buzerantsky odvar ten jeho tenucky hlasok ti asi robi dobre na gule
a si totalny debil zisti si v slovniku ze schizofrenik sa pise z makkym i blbe!!!
tommy,preco ho nenehas na pokoji???co ze je teply??(ty sa teraz neuraz schyzo ze ta tak naZywam)prawo na ziwot ma rownako ako ty!!!co budes robit ked budes mat decko a ti powi ze je gay??sa ho opitas ako ce dalsiemu buzerantowi robit decko do riti???tebe sa to dobre wyprawa ked si hetero ale skus sa wzit do jeho koze a druhy budu takto do teba picowat...asi by ti to zrowna nebolo prijemne...a za toto sa teraz do mna neobuwaj ale sam musis uznat ze je to clowek ROWNAKY AKO TY!!!!!!wie milowat a to je dolezite...jebat na to ze je teply,pre mna je cool uz len preto ze to wobec powedal...pa
Styb: on na mna zapicoval ako prvy ja som sa len branil.. Prispevok 24.
To ze si poviem svoj nazor, ze je to proti prirode ale kym ma s tym niekto neotravuje tak mi to je jedno, neznamena ze som hned "kokot horúci tomy". Logicke ze sa zacnem branit a potom mi je jedno koho a ako urazim.. Doteraz som mal buzerantov jak tak v pici teraz aspon viem ze sa hraju na vyjebanych chudacikov ktory potrebuju aby ich niekto furt lutoval...
co ty mozes vediet o mojom vyzore. ved jaa vyzeram lepsie ako ty, ked tu niekto nema fotku nemusi to hned znamenat ze vyzera horsie, akoze ja sam sa nazývam teplym cize mi to nejako nevadi a jeho narazky mam uprdele
a mas fakt zvrhle myslienky, furt hovoris o analnom sexe a o strkani niecoho do prdele trosku to prehanas nemyslis? Homosexualov netreba, staci ak sa zmenia medziludske prava
Tommy-berem ze si sa branil,ale nemusis nanho hned wyletiet.ja som mala u riti ked si ma nazwal wyfetowanou stetkou(inak fakt dik zato!!!)...a nediw sa ze ta ludia tak tu wolaju ked na kazdeho len pindas w kazdej diskusii je pre teba niekto jebnuty curak al. stetka....ked ta doteraz buzeranti nezaujimali,tak sa o to nezaujimaj ani teraz...keby tu nebola takato diskusia ani ta nenapadne taku temu nahodit...tak ich nehaj zit ich ziwot a ty si zi spokojne ten swoj....a tak budu spokojny wsetci see-ya
Lol a neviem preco by mali byt knazi buzici ked buzik si ty taky papez dokazal ovela viac ako taky teply prijebany kokoti ako si ty. Mozes sa titulovat Manfucker
Ked nejaky krestan co very v BOHA bovie ze boh odsudzuje homosexualov, tak si vlastne sam sebe sere do huby.
A to s jedineho dovodu, homosexualy sa uz taky narodili, a kedze podla krestanov boh existuje, tak vlastne na jeho prikaz sa taky narodili. Cize on ich stvoril ako homosexualov. TJ preco by ich nemal mat rad ? Preco by ich odsudzoval ?
Yogurt ty si tiez iny kokot preco by mali byt vsetci metalisti satanisti a metal je s loboda a budem verit aj v psie hovno ak sa mi bude chciet ale niektory ludia maju vyjebanu predstavu metalista=satanista.Naozaj vsetci vedci su buzici a ja som nevravel ze cirkev dokazala najviac na svete ale viac ako Schizofrenik. Ano pre cirkev vznikli vojny ale male najväčšie boli križiacke vypravi a tie prve mali svoj zmysel aby sa dobylo späť sväte mesto až neskor zabijali a rabovali.
Sazarael- ty prv dospej a až tak si na niekoho otvaraj hubu, no a čo že som nejaký vyebaný buzerant ( čo je v preklade homosexual)
všetko tu už aj tak bolo povedane
metalista môže byt satanista bud iba na oko alebo aj naozaj ja niesom satanista ak si si čekol moj profil ja neznašam cirkev a preto radšej budem uznavat diabla alebo opovrhovat cirkev, zo svojou homofobiov to nikam nedotiahnes to si pis, a sam o metale podla mna hovno vies tvoje tvrdenia sa zhoduju z pozerskými rečami ked sa decko nadchne nad metalom a chce sa zaradit nasilu do skupiny
sazarael teba najebal moj profil ze a ze som gay ze? ze nejaky gay pocuva metal to ta najebalo tak pocuvaj dobre je kopa homosexualnych metalistov a to ze je niekto gay nemusi znamenat ze pocuva neake prihruate diskofilne picoviny prv si to vymet vo svojej utlej hlave
It***********plne súhlasím celá cirkev je jedna velka vyjebana guta
Sazarael.......... ty dvaval si niekedy pozor na dejepise vieš čo dokazala cirkev? nasilie umrtia nabozensku nenavist, storocia utlačovania a nenavisti, metal a volnost to si kde nabral?
OK ja som tvoj profil som ani nepozrel to neznamena ze ked som 15 rocne vyjebane decko ze o metalo hovno viem pozer budem naozaj velky pozyvam ta srdecne do nasej dediny kde kazdy pocuva rap 5 pocuvaju metal z coho dvoch nepoznam je to naozaj super pocit ked ides oklo skupiny 10 raperov starych ako ty a zacnu do teba picovat len za to ze pocuvas metal takze zaradednie do skupiny mam vyborne.Uznavaj satana ja tiez verim v neho tak isto ako aj v boha a ja som sa nenasral za to ze pocuvas metal a si gay ale za to o papezovi to si si mohol odpustit aj kd niesom katolik mam k nemu trochu ucty. Vsetky nasilie netreba zvalovat na cirkev ved 1svt a 2 svt vojna ,vojna v Perzskom zalive vo Vietname napr. neboli kvoli nabozenstvu aj vojna v Iraku nieje kvoli nabozenstvu.
no dobre viem že som to prehnal.........s tými hiphopermi je to aj tu tak ale nejako sa roznáša čierna vlna pozerstva čo nieje zaž az tak dobré ale radšej to
Jj emo pekna xujovina pozrite si tento dokument kde sa na emo sraze pytali ludi hocijake veci napr. co si myslis o pozeraoch oni ze su to idioti a ked sa opytali ake poznaju emo skupiny a kde emo vzniklo tak ostali s otvorenymi ustami tak som sa nenasmial v zivote :
co ti jebe jake video.. Nikto neni emo ani pozer hlavne ze tam nic ine ako pozer ani nebolo ty kokos to uz co je.. Vedel som ze na SK emo neni, ale ze by aj cesi boli na tom tak zle?
Ja som to vysvetlil Schizofrenikovi ze k papezovi by sme mali mat trochu ucty to bolo jedine co som chcel. Prepac za toho kokota ale vtedy som bol nasrany pre jednu vec ktoru tu nejdem rozoberat a neviem co myslis tym "style" v uvodzovkach ak su tvoje predstavy o mne ze si obleciem tricko Metallica , nechty nacierno tak sa mylis . A viem aj sam ze mam len 15 o zivote viem picu to mi vraviet nemusis a vetu:" Ale pekne, ze si sam zacal o pozerstve. " si myslel tak ze som pozer? Lebo ja som nechapavy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Viem o nich stretavam sa s nimi chlastame s nimi,ale podla mna je to len choroba ktoru sa nikto nesnazi vyliecit.
Ked si niekto mysli ze je napoleon,ale ked si niekto mysli ze muzi su pre muzov to najlepsie,je homosexual a musime sa naucit s nimi zit.
Ja ich neodsudzujem ani nediskriminujem len vyjadrujem svoj nazor.
Vravim ze mam kopu kamosov geyov a je mi to vlastne jedno,ale je to v podstate tak.
preto by som povedal asi tak, ze knazi sa maju starat o cestu k panu a o nasich hriechoch by mal rozhodovat boh a o sexualite by mali cusat. Lebo oni by o nej mali vediet velke hovno. spovedat sa jemu a nie knazom.
Si normalny Webino? To nie je chripka ani angina to maju v genoch preboha.Tvoji kamarati vedia ze ich povazujes vlastne za "chorych"? Ak hej tak ich obdivujem.
A tu vetu,,(Viem o nich stretavam sa s nimi chlastame s nimi,ale podla mna je to len choroba ktoru sa nikto nesnazi vyliecit.),,SOM MYSLEL OBRAZNE.Precitajte si to este zo dva razy a pochopite ako to bolo myslene.
Nikdy som si o nich nemyslel ze su chory a ani si mysliet nebudem.Podla mna su dokonca uprimnejsi vernejsi a vobec viac v pohode ako vecsina debilov.
A hotovo,a uz ma nechytajte za slovicka,radsej sa opytajte ako som to myslel a potom mozte po mojom vysvetleni kritizovat ok.
Onania je podľa cirkvi hriech iba preto, lebo ona vždy chcela, aby sa veľa sexovalo, aby sa jej rodilo dostatok poddaných, čo budú robiť na jej panstvách a rozmnožovať jej majetky a budú vykorisťovaní. Cirkev je stredoveká inštitúcia, uvedomte si to, ľudia!!!
Som homosexual a k samotnej cirkvi sa staviam chrbtom boha neuznavam som ateista a pri tom chodim na cirkevnu skolu ine vychodisko nebolo.
Este par dodatkov:
AIC: Rozniesli po svete prevažne homosexuálne orientovaní muži pre ich promiskuiditu a nechraneny sex ci zavistlost na drogach dost dlho som sa vyhybal tejto skutocnosti ale po case som sam prisiel na to ze je to vlastne pravda.
Slovensko a cirkev v nom:
neviem ako to vidite vy ale ja vidim na slovensku silnu cirkevizaciu kostoly mame na kazdom rohu keby sa za tie peniaze radsej stavali socialne domy alebo davali do poriadku ulice,
seru ma hlavne povercivy ludia ktory sa na cirkev obratili tesne pred smrtov alebo ti znami komunisti ktori za doby vladnutia ludi pre svoju vieru zatvarali do väzeni trestali a muculi
Cirkev alebo krestanstvo v europe beriem len ako nejake saskovanie samotnemu papezovi by som naplul do ksichtu vie robit iba rozkoli kazdeho knaza by som poslal na liecebnu chorobo myselnych vynadaval im do buzerantov a pedofilov.
Homosexualita nieje choroba ani vychylka ci uchylka, to hovoria iba nasi cneni politici v inej krajine by takeho politika suspendovali a vykopli z vlady ale tu si kludne otiera hubu dalej, viem netraba sa tym zaoberat ale ked to raz cloveka naserie tak ho to naserie
a hnevaju ma aj ludia ktorým poviem že som gay a reakcia znie: ty si normalny preco to hovoris ja na tvojom mieste necham si to pre seba
sebecke.....
ja som bisexual, ale ludia stale na slovensku nechcu priznat aj inu ako hetero orientaciu. ja ich mam u prdele a zverejnujem to verejne. rodicia sice nic nevedia ale je mi to jedno. ta bariera by sa mala preburat.
Inaq, nic nemam proti homosexualom, su to normalny ludia, ale aj taq je to podla mna neprirodzena vec, taq nech si idu spat do Ameriky, kde to aj vzniklo...
No v podstate mam v pixi..
a bez tej cirkvi je tu už iba o medzi ludskych vztahoch
a tie picovyny z historie a odborne pomenovania si si mohol nechat pre seba lebo aj tak si nakoniec povedal svoje
prirodzene je aj ked to robia zeny a zeny či muzi a muzi
ked boh existuje preco dopusta homosexualitu?
nieje to tak naschval aby sa zem nepreludnila?
niekto by sa mal poriadne zamyslet pred tým než vypustí kopu odporností a vecí ktore mu niesu jasne
inaq, mam kamosov homosexualov, a nevidim v nich nic zle... len je to podla mna neprirodzena vec... nikomu tu nic nenutim.. hm?
niekde som cital zmienku o tom ze kedysi neviem ani v akom storoci ci kolko rokov dozadu boli dokonca posvätne zvesky homosexualov ale nejako neviem ci sa tomu da verit, ale mozno aj hej cirkev maze vsetko co im nieje po voli kokoti
inaq, schizofrenik respekt, ze si to taqto priznal, moj kamarat mi povedal, ze je homosexual asi az po 2 rokoch...
horuci>>tomaško>>> tak bud je gay, alebo ma nasrate v hlave>>>> neviem ale asi si si mal tu vetu aspon trikrat prečitat a potom pochopit ze je to nezmysel, chvilami mi pripadas ako zakomplexovany panic ktory sa zamiloval akurat tak do nejakej linuxovej distribucie, v kuse omiels to ako pocuvas od malicka blink co je viac menej buzerantska skupina, co je samozrejme kazdemu uprdele, hovoris co si myslis dobre ale vsetko ma svoje medze a to co tvrdis uplne nedava zmysel aspon v tomto smere, chod si nasrat
K teme:
Ano, cirkev je feudalny prezitok a este sa tu bude par desatroci urcite drzat, bohuzial, no treba to nejak pretrpiet... Neda sa s tym nic nerobit, ale fakt. Mozno keby sme mali vela zbrani, plastickych trhavin... Prepacte, zijeme v roku 2007 AKO moze niekto odsudzovat homosexualitu?
Dalej, ROZUM SA MI ZASTAVUJE nad vyrokmi nasich uzasnych politikov. Ja osobne volit nepojdem, kym neumru VSETCI ludia, ktori zazili komunizmus. Alebo ten "hon na homosexualov" v Polsku? Je to normalne aby niekomu zakazali ucit, LEN PRETO lebo je homosexual? HANBA pre slovensko a polsko! Vyjebane staty, na hlavu postavene.
A teraz mam priestor na commingout
SOM BISEXUAL, no a co teraz?
Tommyhohohoruci, NEMAS, ale NEMAS PRAVO povedat, ze to je proti prirode, len kvoli tomu, ze TY si homosexual a tebe sa to tak zda. PRAJEM ti aby si sa zalubil do rovnakeho pohlavia, tak ako sa to stalo mne. Potom uvidis, ze to moze byt rovnako krasne a romanticke ako keby si bol s holkou... I ked si si cely zivot bol hetero a zrazu BUM...
Som zvedavy, co by si robil, keby tvoj syn/dcera by ti oznamili, ze su tepli. Poslal by si ich liecit? Vyhnal by si ich z domu? Nepriznaval si sa k nim? Vydedil ich?
Mimochodom, v prirode su pripady, kde chlapi ziju spolu a zenu maju len na potomstvo. Keby to bolo proti prirode, tak si myslim, ze priroda by to asi nevytvorila, nie?
Inak, aby ste vsetci vedeli, este som nestretol nikoho, kto sa tak dobre bozkava ako schizo
"Nema co ta jebat ci som teply, kym ti kokot nefajcim..."
Toz, stotoznujem sa
"len kvoli tomu, ze TY si homosexual"
chcel som tam dat HETERO
nechcel som ta preorientovat, neboj
Schyzofrenik to ze sedim na zadku za programovanim mi aspon prehlbuje to co tebe nie a to je logicke myslenie.
Neviem z kade mas ze blink je buzerantska skupina, pretoze vsetci traja maju zeny ale vidno ze muzsky kokot v tvojej riti ti nerobi dobre na palicu..
Yogurt neboj sa do chalana sa nezalubim aspon nie teraz, lebo mam priatelku. A dakujem ale tvoje jebnute zelanie si nechaj pre niekoho kto rad strka do nespravnej diery..
"Som zvedavy, co by si robil, keby tvoj syn/dcera by ti oznamili, ze su tepli. Poslal by si ich liecit? Vyhnal by si ich z domu? Nepriznaval si sa k nim? Vydedil ich?"
pokym by mi to nevyhadzoval na o oci, tak ako to robite vy teraz tak by som to mal v pici..
"Keby to bolo proti prirode, tak si myslim, ze priroda by to asi nevytvorila, nie?"
Zakladnym znakom zivota je rozmnozovanie co u homosexualov je nemozne tak mi nehovor ze je to normalne..
a popri tom co pocuvam ja je pre mna blink buzerantsky odvar ten jeho tenucky hlasok ti asi robi dobre na gule
a si totalny debil zisti si v slovniku ze schizofrenik sa pise z makkym i blbe!!!
a nehovor ze slovenska gramatika je ti ukradnuta
Ja si sem dam aspon fotku a nehambim sa za svoj xicht ale co uz taky skaredy clovek jak ty si fotku asi nikdy neda..
A hej mas pravdu slovenska gramatika mi je ukradnuta so sturom na cele..
Pocuvaj si satanisticke sracky mne je to jedno, ale kym sa nepresadia tak jak blink, tak to budu pre mna len chudaci...
To ze si poviem svoj nazor, ze je to proti prirode ale kym ma s tym niekto neotravuje tak mi to je jedno, neznamena ze som hned "kokot horúci tomy". Logicke ze sa zacnem branit a potom mi je jedno koho a ako urazim.. Doteraz som mal buzerantov jak tak v pici teraz aspon viem ze sa hraju na vyjebanych chudacikov ktory potrebuju aby ich niekto furt lutoval...
a mas fakt zvrhle myslienky, furt hovoris o analnom sexe a o strkani niecoho do prdele trosku to prehanas nemyslis? Homosexualov netreba, staci ak sa zmenia medziludske prava
mario z takeho Black Metalu by si sa na mieste urcite pokakal............
Nikto nemôže za to ako sa narodil a aká orientácia sa mu vyvinula...
Neviem, ci registrujes, co sa deje okolo teba, ale najviac homosexualnych a pedofilnych skandalov mas prave v tej uzasnej cirkvi
V tej uzasnej cirkvi a jej nabozenstvach, pre ktore vznikla vacsina konfliktov a vojen...
Ta uzasna cirkev, ktora nemala problem organizovat kriziacke vypravy pre obratenie tych pohanskych "neznabohov" a rezat veselo vsade krky...
A homosexualny umelci, ucitelia a vedci dokazali urcite viac ako tepli knazi a papez dokopy pre nas svet.
Otvor oci prosimta
že metlák...
Ked nejaky krestan co very v BOHA bovie ze boh odsudzuje homosexualov, tak si vlastne sam sebe sere do huby.
A to s jedineho dovodu, homosexualy sa uz taky narodili, a kedze podla krestanov boh existuje, tak vlastne na jeho prikaz sa taky narodili. Cize on ich stvoril ako homosexualov. TJ preco by ich nemal mat rad ? Preco by ich odsudzoval ?
Tak si neserte do huby
všetko tu už aj tak bolo povedane
metalista môže byt satanista bud iba na oko alebo aj naozaj ja niesom satanista ak si si čekol moj profil ja neznašam cirkev a preto radšej budem uznavat diabla alebo opovrhovat cirkev, zo svojou homofobiov to nikam nedotiahnes to si pis, a sam o metale podla mna hovno vies tvoje tvrdenia sa zhoduju z pozerskými rečami ked sa decko nadchne nad metalom a chce sa zaradit nasilu do skupiny
It***********plne súhlasím celá cirkev je jedna velka vyjebana guta
Nevadi, deti musia niekde zapadnut..
Vrat sa na moj prispevok a este raz si precitaj, ze co som pisal
hovoril som nieco o satanizme?
a URCITE by som ho s tebou nespajal, kedze obranujes momentalne krestansku stranku sveta
A este ma tesi to, ze JA som hned kokot a pritom som sa anilen minimalne hubou optrel o tvoj "style"
Snad ked vyrasties, tak si uvedomis par veci
Ale pekne, ze si sam zacal o pozerstve.