Vzdy som chcel strasne vediet vela o homosexualoch a lesbach ja som bol odjaziva zvedavy po mamicke no ale jedneho dna som bol celkom zniceny a tak si prepinam v TV a zrazu sa tam dvaja mi
1. prepac ze tam padla taka chyba no vazne nie kazdy je dokonali a prepokladam ze ani ty takze na gramatiku skus inam majstrovat u mna taky clovek nikdy neobstal alebo popripade si predstav ze komunikujeme medzi sebou ako keby realita prepac ale co uz
2.uz ked tak nemam nic proti nim vychadzam snimi v poriadku poznam ich lenze ide oto ze mne sa hnusia veci ktora niekedy mi boli uplne u zadku a podla mna je na svete viac ako 4% homosexualov oooooooovela a nikdy som proti nim nic nemal len je to take neprorodzene i pre tych ktorych maju brata tepleho
Ahojte!čo sa tika mna ja tich debilov nerjesim su to totalny blbci ktorych ziadna zena nechce tak sa spoja a toto ide aj o zenach.su to kravy nič ine o nich.a ench na mna pridu a nadavajuja sa len vyjadrujem.KOKOTIIIIIIIII
homosexualita je obycajna uchylka ako zoofil alebo pedofil a tych zatvaraju ale tymto by to nepomohlo preto lebo je tam dalsich tristo chlapov s ktorymi by mohli jebat takze by to bolo vlastne ako pochvala takze setkych zastrelit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
no a mam dat svoj nazor?...no my, homosexuali, sme v pohode
a akože fórum úplne odveci keď si hetero je normálne že sa ti to hnusí a keby to ešte nejaký skúšal na teba no neviem
všetci normálne zmýšľajúci ľudia vedia rozoznať rozdiel medzi úchylkou a sex orientáciou len furt sa nájde nejaký debil......
2.uz ked tak nemam nic proti nim vychadzam snimi v poriadku poznam ich lenze ide oto ze mne sa hnusia veci ktora niekedy mi boli uplne u zadku a podla mna je na svete viac ako 4% homosexualov oooooooovela a nikdy som proti nim nic nemal len je to take neprorodzene i pre tych ktorych maju brata tepleho