Už aj u nás bolo zopár pokusov spraviť flashmob akciu. Teraz je tu novinka prvá online invázia. Čo si myslíte buďe to nový hit, či o pár týždňou už ani nebudeme vedieť čo sú to hopkáčikovia.
Na Slovensku ani este nepočuli o tom čo je to flashmob pritom v iných krajinách robia to pravidelne, asi mali by sme začať s tým že voľakto vysvetli najprv o čom rozpravame...
Ďakujeme ti Kontor, že si sa snami až 3 krát podieľal o svoj názor. Ak si navštívil stránku, a spravil loptičky tak sa ti dole objavila štatistka, ver či never už vyše 100 tisíc loptičiek spravili. Takťe netreba dopredu pochovať túto akciu.
Dobre no tak si zmením prístup, budem viac optimistom. A nechcel som 3 krát poslať len som problémy s netom a myslel som si, že my neodišiel prispevok.
Aby sme si to celé ešte raz vyjasnili. Flasmob nie je novinka, presne tak ako Lauri88 hovorí už stovky akcie úspešne uskutočnili. Takže hopperinvasion nie je prvá takáto akcia aj to je pravda. Ale toto je prvá online akcia to je rozdiel. Verím, že už každý má poriadok v hlave.
Máme tu výzvu pre všetkých, ktorí si vytvorili svojho hopkáča. Chystáme sa začať našu inváziu a pustiť na slobodu stovky hopkátov v prvom svetovom nájazde hopkáčov online......
Takže ľudia, ktorý ste si spravili hopkáčika si môžte pozrieť poštu. Stretneme sa po 15-tej hodine 9. 11. 2009 . Juhú
Kontor ja ťa nechápem. Kladieš otázky za sebou, čakáš aby sme ti všetko vysvetlili. Nebolo by jednoduchšie spraviť hopkáčika, trvá to asi minútu, a tak by si vedel všetko, dostal by si aj e-mail o akcii.
Kontor ma predbehol, áno vyzerá to tak, že sa pomýlili a akcia bude len zajtra. Keď sme už toľko čakali tak plus jeden deň nám nemôže pokaziť radosť. Berte to tak, že ešte máme jednu noc vymislieť toho naj hopkáča.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@V3nty - ja som mala tiež, tvarohovú
Ja som si to vytvorila,volá sa to LeAnnie Ale netuším na čo to je dobré
Neviem ani ja viac...
Predtym uz urobili stovky podobne flashmob akcie! Rozdiel je iba to ze na kazdom urobili nieco iný...
Pritom to je ina vec ze na Slovensku nedalo o tom počuť
Máme tu výzvu pre všetkých, ktorí si vytvorili svojho hopkáča. Chystáme sa začať našu inváziu a pustiť na slobodu stovky hopkátov v prvom svetovom nájazde hopkáčov online......
Takže ľudia, ktorý ste si spravili hopkáčika si môžte pozrieť poštu. Stretneme sa po 15-tej hodine 9. 11. 2009 . Juhú