AJ AJ! a pekne hot ketchup a dijonska pikantná horčica! ako decko som horčicu nemohla ani vidieť a teraz sa s ňou idem zahrdúsiť ! hmmmm ale taký hot ketch-up! hmmmm
to znamená, že mám na tanieriku párky, na jednej strane kopa kečupu, na druhej strane kopa horčice a raz zabrdnem do toho a na druhý kus zasa do toho a vôbec mi z toho nie je zle! a keď si robím hotdogy, tak to tam dá spolu a tiež mi to chutí!
ach...toto je strasne..co si mam len vybrat,co co co co?????najtahsia otazka v mojom zivote....ved to sa neda mat parok bez horcice...a kecup je zas takyyyy...mnam...tosa neda!!!JA CHCEM PROSTE AJ Horcicu aj Kecup...
jednoznacne horcica odkedy om pred par rokmi nachytala nasu triednu na 1.aprila na to ze mam prepichnutu ruku klincom a krv bola akoze kecup..cely dne som to cuchala odvtedy kecpu nemozem_
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Ale inak urcite horcicu
a inak tatarska sa kde podela?
18.
no a ja...obidvoje...sila zvyku...a poriadne rozmiesane (mohli by aj predavat rovno taku horcup zmes...v pomere 1:1, nevadilo by mi to nejak
kecup napriklad k hranolkam...
a laciskoo
a k otazke. Horcicu mam rad a aj kecup, ale len moje oblubene znacky. a Kremzsku horcicu neznasam.
Ako nemozete mat radi parecky??? Ale najvacsie kacirstvo je ked z nich davate dolu tu kozku, to fakt nepochopim zvacsa tie baby co to robia
A inak asi oboje....Zmiesane...Alebo aj po samom,teoreticky je mi to jedno,lebo aj kecup aj horcicu aj parky zboznujem
..a horcicu samozrejme