Co si myslite o vianocnej reklamnej kampani Telekomu ? Ked som videl prvy krat tu reklamu Horkyze u mna klesli na nulu, su to uplni zebraci, ked sa namiesto vydania novych veci daju na reklamu pre teply nemecky telekom. A este ten mini shot, kde Kuko dava
ja toto nikdy nepochopim on tu napise ze spravia za peniaze zo seba kktov ale to ze ty budes pre niekoho robit kkta cely zivot za par drobnych to je dobre
kokot je pre mňa ten čo by nerozbral pár tisiciek ( možno aj desaťtisíciek) za pár hodín šaškovania z ktorých bude 15 sekundové video. Budem v telke, zatrapoším a zarobené. Ale dobre, vy všetci ste inteligentný ľudia, nie každý môže zarábať skutočné love
by som z toho nerobil vedu. No tak spravili obrovský kšeft. Viem si predstaviť, že dostali ponuku, ktorá sa neodmieta. A čo. Neseď celé dni za telkou a pomôže to dvom veciam:
1. Nebudeš vymletý idiot
2. Nepôjdu ti na nervy tri mesiace vianočných reklám
@tryptaminedream A čo sa ti nelubi na tom?? Doteraz bol komercny akorat tak Rytmus Som rad ze prisiel cas aj na Horkyze Slize - HS je moja naj kapela na SK scene a potesilo ma to ze su v reklame. .... A navyse Telekom je moj naj operator este od cias Eurotelu... Ineho by som nechcel.
mne je jedno ako si horkyze slize zarabaju peniaze, ale mne sa ta reklama nepaci nech by tam bol ktokolvek lepsie su tie orange z najvyhodnejsim pauSALOM
@tryptaminedream a ty tu robíš kokota zadarmo zo seba Čo ti na tom akože vadí ? V dnešnej dobe treba zarábať kde sa dá, a ja si radšej pozriem reklamu so slížami ako s nejakým cigáňom dedé alebo vianočkou čo vyzerá ako kopa sračiek...
@baxinko sice si napisal 2x kokotinu, ale tiez je to nazor.
@depropex nejde o inteligenciu ale o hodnoty, nechapes to ? preco nespravili novy album ?
@stodvacinkar cele dni za telkou to si naozaj netrafil kamo vianocne reklmy mam v pazi, islo mi o tento konkretny pripad
@smajdalf ako robim kokota, tym ze o niecom diskutujem ? si rovnaky kokot ak niekoho nazyvas kokotom. dede je uplne nieco ine, tu ide o konkretny pripad ako sa uspesna slovenska kapela takto zapreda a kvazi by som este vedel prezut ak by to bolo nieco ine, ale tento grc co spravili, z toho mi je zle.
@stahli vobec, ja si idem svojou linkou a makam, nezavidim nikomu nic.
Zaujmave nazory inac, nejde o to ze spravili zo seba na par sekund kktkov, ide o charakter ludi, preco radsej nespravili novy album, ktory si ludia budu kupovat hm ?
Vybrali sa lahkou cestou zapredania svojho vybudovaneho mena a ten blbecek Kuko suhlasil s tym, ze vianoce bude prezentovat ako - dam peniaze do ruky babenke, lebo o tom su vianoce a v skutocnom zivote by si dal aj nohu vrtat za 5 centov, som si isty.
@chevro ja dnes v mojej pozicii mozno ano (aj ked urcite ne ale o tom potom) lenze z ich strany mi to velice nesadlo, aj v tom kontexte ako je ta reklama prezentovana.
@tryptaminedream Preco nespravili novy album? Kto vravi ze nerobia? Len produkcia albumu trva ovela dlhsie ako natocenie reklamneho spotu
Inak... Tvrdit, ze "takej dobrej kapele ide odrazu len o peniaze" mne osobne pripada jak celkom "omeskane" tvrdenie. Posledny album ktory nebol uplne na prd bol Festival Chorobna. Odvtedy nabrali trend ktoreho logickym vyustenim je prave tato reklama.
@lenkaska1 ano presne to je ona. dede ani mne neliezol na nervy lebo to bol relativne dobry napad, ale toto.
Kuko dava -peniaze-, kebo to bolo hocico ine vianocne, ale peniaze.. a zaber na male dieta ako vytiahne 200,- EUR, raduje sa z nich a v pozadi znelka Vianoce vianoce, to je totalny humus.
@ao do kedy nespravili tuto reaklamu som si to o nich nemyslel, ale teraz to vyznie akoze maju v pici aj nejake zakladne hodnoty, len aby sa nabalili.
@tryptaminedream najprv ma to pohorsilo, ale kazdy zaraba jak moze, a v tejto dobe....na ich mieste by si to nespravil?oni maju pici co si o tom myslia lusia, ti co ich maju radi ich pocuvat koli tomu neprestanu a ecka navyse nie su nikdy na skodu
nevadí mi to, horkyže som mala vzdy rada a nie je to až taký "zlý" kšeft ako sa tu pohoršujete .... pozrite sa na iné "celebrity" ...dokonca sa mi tie reklamné songy zdajú chytlavé a občas si pri reklame hmkám ,,,neviem čo vám na tom vadí.... ten fun fon kapor je lepší? ....ja mam vianoce náhodou rada.....ešte si len počkáte na prišerné reklamy ...toť vsio
ja som len rád že tam tento rok není neaká ryšavá kobliha a pada snežik padá ale prezentacia niečoho čo apson trošku smrdí z undergroundu a ked vidím ten kukov velký vysmiatý ksicht tak sa pri tom cítim jakooo dosť že fajn jakoo..
keď majú za to peniaze.... kto by nešiel za prachy trochu potrapošiť do reklám?!? ..............a inak v tej, kde rozdávajú peniaze z cylindra, tam sa Kuko fést tvári, ako úchylák
@tryptaminedream neberieš to/sa príliš vážne? Čo sa ako teraz stalo? Prd makový. Byť na jeho mieste tak tiež zobereš peniaze, kričať od piva to vie každý.
u mna tym jednoznacne klesli, hovorte si co chcete, ze kazde euro je dobre..ano je, ale mozno pre toho kto ich ma malo, alebo si ich nevie inak a stale pomerne jednoducho zarobit..oni maju dost, a zopar koncertov by im spravilo aj tie honorare..ale tak svoju karieru riadia sami, tak co s tym mam robit
mal som ich rad,chodil som na nich vzdy ked hrali v BA ale tymto u mna klesli na uroven rytmusa,na ich koncert uz tak skoro nepojdem ak vobec.celkovo sa pekne skurvili za posledne 3 roky komercia si vybrala svoju dan,mam pocit ze pesnickou banda tupych hlav si sami predpovedali buducnost
taktiež u mňa klesli.. nemyslím si, že o peniaze majú núdzu aby niečo také robili, ale ich mínus, keď to im nevadí, že si v podstate serú do huby ale kto mohol vedieť, čo ich čaká o pár rokov .. aa ja osobne by som do reklamy asi nešla, rozhodne by sa mi nechcelo sa vidieť tristokrát za deň v dákom trápnom spote minimálne tri mesiace
Všetky vianočné reklamy mi tento rok lezú na nervy, ale tieto tmobilové či telekokomové sú fakt najhoršie, a to telku ani nepozerám, len počúvam keď je zapnutá
a ani ten pauŠÁL to nezachráni, proste asi som divná ale nezdá sa mi to byť nejaké originálne alebo čo..
kto by to vraj nespravil za také prachy??? žeby ten ktorý ich má dosť?? .. myslím že kapela ako HS nie sú odkázaní na to aby robili nejaké blbé vianočné reklami... ukazujú len to aký sú nenažraný..
aj telekom aj orange maju reklamy uplne odveci, neoriginalne, trapne..mam chut si usi zaliat olovom kedykolvek vidim ci uz horkyze alebo toho fasa s pausalom..orange sa to sice snazi mozno vylepsit tym, ze dal do reklam lakatosa ale po case sa okuka aj to..jedina nevtierava, v urcitych ohladoch konzervativna reklama, co sa tyka pausalu je od o2..ich reklamy mi vobec nevadia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
(ale vlastne, i pri mojom minimálnom sledovaní mi to stihlo začať liezť na nervy
kokot je pre mňa ten čo by nerozbral pár tisiciek ( možno aj desaťtisíciek) za pár hodín šaškovania z ktorých bude 15 sekundové video. Budem v telke, zatrapoším a zarobené. Ale dobre, vy všetci ste inteligentný ľudia, nie každý môže zarábať skutočné love
1. Nebudeš vymletý idiot
2. Nepôjdu ti na nervy tri mesiace vianočných reklám
proste tv nepozerám a dobretoje
Takmer som sa tu rozreval.
O postup do finále hrá môj Real.
A ja tu zháňam žene kvasnice.
Polčas v keli, díki velice.
♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫
Rúbem to na svojom dízli.
Za kostolom chytili ma fízli.
Pár kilometrov od domu.
Ušla mi polka sitkomu.
♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫
Zasa mi to ušlo
(I'm sorry)
Zasa mi to ušlo-o-o-o
♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫
Horkýže Slíže 4ever!!!
a urcite to je lepsie ako trapny dede
@baxinko sice si napisal 2x kokotinu, ale tiez je to nazor.
@depropex nejde o inteligenciu ale o hodnoty, nechapes to ? preco nespravili novy album ?
@stodvacinkar cele dni za telkou to si naozaj netrafil kamo vianocne reklmy mam v pazi, islo mi o tento konkretny pripad
@smajdalf ako robim kokota, tym ze o niecom diskutujem ? si rovnaky kokot ak niekoho nazyvas kokotom. dede je uplne nieco ine, tu ide o konkretny pripad ako sa uspesna slovenska kapela takto zapreda a kvazi by som este vedel prezut ak by to bolo nieco ine, ale tento grc co spravili, z toho mi je zle.
@stahli vobec, ja si idem svojou linkou a makam, nezavidim nikomu nic.
Zaujmave nazory inac, nejde o to ze spravili zo seba na par sekund kktkov, ide o charakter ludi, preco radsej nespravili novy album, ktory si ludia budu kupovat hm ?
Vybrali sa lahkou cestou zapredania svojho vybudovaneho mena a ten blbecek Kuko suhlasil s tym, ze vianoce bude prezentovat ako - dam peniaze do ruky babenke, lebo o tom su vianoce a v skutocnom zivote by si dal aj nohu vrtat za 5 centov, som si isty.
ale ide tu o inteligenciu, o inteligenciu slovenskeho národa. A to je veľmi žalostné.
Každý má svoju cenu.
plus konecne nie je v telke ten prijebany dede ...
Inak... Tvrdit, ze "takej dobrej kapele ide odrazu len o peniaze" mne osobne pripada jak celkom "omeskane" tvrdenie. Posledny album ktory nebol uplne na prd bol Festival Chorobna. Odvtedy nabrali trend ktoreho logickym vyustenim je prave tato reklama.
hahaha no ta reklama mi dosť lezie na nervy!! táto:
a každú chvílu stále dokola, vždy ke´d zapnem telku, hroza!!!!!!
Kuko dava -peniaze-, kebo to bolo hocico ine vianocne, ale peniaze.. a zaber na male dieta ako vytiahne 200,- EUR, raduje sa z nich a v pozadi znelka Vianoce vianoce, to je totalny humus.
@ao do kedy nespravili tuto reaklamu som si to o nich nemyslel, ale teraz to vyznie akoze maju v pici aj nejake zakladne hodnoty, len aby sa nabalili.
a konkrétne táto "slávme vianoce..." mi lezie naozaj na nervy, keď ju v priebehu pol hodiny počujem minimálne 3x (ak nie viac)
a ani ten pauŠÁL to nezachráni, proste asi som divná ale nezdá sa mi to byť nejaké originálne alebo čo..
aj telekom aj orange maju reklamy uplne odveci, neoriginalne, trapne..mam chut si usi zaliat olovom kedykolvek vidim ci uz horkyze alebo toho fasa s pausalom..orange sa to sice snazi mozno vylepsit tym, ze dal do reklam lakatosa ale po case sa okuka aj to..jedina nevtierava, v urcitych ohladoch konzervativna reklama, co sa tyka pausalu je od o2..ich reklamy mi vobec nevadia