...Napíšte horor alebo triler, ktorý vás totálne dostal...Pod pojmom dostal myslím niečo také, že sa vám týždeň snívalo ako vám chodí Samara z kruhu po streche alebo tak niečo ....Môžte napísať filmy,ktoré stoja za stiahnutie.
Kruh som videl len 15-20 minut a aj to som sa najviac posral z toho, ze sa mi zjebal na linuxe prehravac akurat ked ta pica vyliezala zo studne.
Inak taky horor, ktory by ma naozaj dostal som zatial nevidel (iba ked som bol mladsi) a thriller uz ani nehovorim.
Dalsia vec je, ze kedze viem lucidne snivat, nocne mory som nemal snad uz zo 8 rokov, takze keby mi aj nejaka svina beha po streche, tak najskor umrie v ukrutnych menstruacnych bolestiach.
@iwuanka mas pravdu, paranormal activity je velmi neuveritelny, kedze za ten mesiac ani raz netrtkali a to bola Katie celkom pekna. PA su prdy, na ktorych som mal zimomriavky akurat pri tom jak ju tahal ten demon z postele. Aj to hlavne preto, ze tak jebol dverami, ze mi skoro zalahlo v usiach..
Ked sa chcem posrat, tak si radsej pozriem dokumentarne duchariny z roznych anglickych hradov a zamkov, pripadne dokumenty o exorcizme, oujia board a podobne haluze, ktore maju aspon realny zaklad.
@narazuvzdorna napriklad myslim, ze v jednej castu Most Haunted boli na hrade Leap Castle v Irsku (videa by mali byt aj na youtube).
Most Haunted sice nie je neviem aky dokumentarny serial, ale snazia sa vela veci vysvetlovat vedou a o to je to podla mna doveryhodnejsie.
Ale inak kopu hotelov v hradoch a zamkoch v anglicku (irsku, skotsku atd) maju priamo na svojich strankach rozne ducharske videa. Skus hladat ghost castle hotel /ghost tour/haunted hotels/hanuted houses atd. Najdes toho mrte.
mam radsej horory. ale dobre horory. a najst dobry horor je pekne tazke. lebo horor je jeden z tych zanrov, ktore mozu byt natocene uplne uzasne, ale aj uplne hrozne. thrillery su tiez fajn.
a za stiahnutie podla mna stoji napriklad taky exorcizmus emily rose a zopar dalsich
mne sa pacili ,,Rudé písky,,( Red Sands)...nie je to ziadny krvak, ale skor take psycho...spociatku trosku nudne,no mna ten prizrak dost desi...myslim, ze je to super film, najviac ma dosal uplny koniec!
thriller...napriklad taka gothika bola celkom pozeratelna, z horrorv klasika ako kruh alebo nenavist...neviem, mne to nic nerobi, jediny co mi nieco robil bolo paranormal activity, ale to je asi podla typu povahy teraz taham volajake Let the right one in, svedska sranda s veeeelmi vysokym hodnotenim, uvidime rozhodne si pozri Shaun of the dead! to je skvele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Čo ja viem. Páčilo sa mi Hide and Seek.
a ja skôr horrory čítam ako pozerám...
Inak taky horor, ktory by ma naozaj dostal som zatial nevidel (iba ked som bol mladsi) a thriller uz ani nehovorim.
Dalsia vec je, ze kedze viem lucidne snivat, nocne mory som nemal snad uz zo 8 rokov, takze keby mi aj nejaka svina beha po streche, tak najskor umrie v ukrutnych menstruacnych bolestiach.
@iwuanka mas pravdu, paranormal activity je velmi neuveritelny, kedze za ten mesiac ani raz netrtkali a to bola Katie celkom pekna. PA su prdy, na ktorych som mal zimomriavky akurat pri tom jak ju tahal ten demon z postele. Aj to hlavne preto, ze tak jebol dverami, ze mi skoro zalahlo v usiach..
Ked sa chcem posrat, tak si radsej pozriem dokumentarne duchariny z roznych anglickych hradov a zamkov, pripadne dokumenty o exorcizme, oujia board a podobne haluze, ktore maju aspon realny zaklad.
Poradil by si -duchárinu z anglického zámku-?
Ale trilery! To je už vec iná! Ale taktiež ma žiadny nedostal
Most Haunted sice nie je neviem aky dokumentarny serial, ale snazia sa vela veci vysvetlovat vedou a o to je to podla mna doveryhodnejsie.
Ale inak kopu hotelov v hradoch a zamkoch v anglicku (irsku, skotsku atd) maju priamo na svojich strankach rozne ducharske videa. Skus hladat ghost castle hotel /ghost tour/haunted hotels/hanuted houses atd. Najdes toho mrte.
a za stiahnutie podla mna stoji napriklad taky exorcizmus emily rose a zopar dalsich
srandujem.