POradte mi niekto daky dost dobry horor ale niežiaden krvak ale daky psychologicky kde su dobre zvukove efekty a že na 110% sa pootm budem báť.Píšte budem vam moc vdacna : :
ja pozeravam teda naj su saw 1,2,3,4 a nezvratni osud ale to neni nic hrozdne videl som aj lepsie teda strasidelnejsie ale vedet tak nazvi najleopsie su total psycho si z toho zdeptany a dojebany aj pofilme
Aleboo...Houbičky-po slovensky asi Hríbiky, Lesny duch ci jak sa to vola, Izba cislo 1408 - slabucke psycho, Hory maju oci 1,2, Muzeum voskovych figurin, 3:15 zomrieš...Su to setko take slabsie, aby si sa v tom zabehol...Nho a SAW-ky 4ewer
Ked som si pozrela Izbu 1408 a hned som potom isla spať tak sa mi snivali strasne sny..zobudila som sa cela dolamana. takze neodporucam pozerat tesne pred spanim aspon mne to dobre nespravilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a samozrejme Pád do tmy! ak si to ešte nevidela tak ti od strachu aj ponožky zlezu!!
» www.birdz.sk/forum/horory-de...
chcekni
tieto odporucam... niesu to krvaky a myslim ze sa ti budu pacit..su to skor take mysteriozne horory
no podľa mňa to bude Okoko (The Eye)