hmm no ak si novacik bude dobre ked si najdes niekoho kto ti to osobne vysvetli ... je velmi vela moznosti stahovania bud uz vspominane warez fora alebo aj nosa softov...
Ja horory strasne rada.Len cez rapid a super forum to ide strasne pomaly.Ale nevadi ked chcem nieco mat.Pach krve ako sa spomina je to bombovy film a tiez texasky masaker motorovou pilou.Ale viete ze je tych casti viac???????Ja mam len jednu.Saw mam vsetky a kto ma stvorku?Tiez ako zlo prichadza z hlubin alebo kanibalove.Tie starsie horory su fakt pecka.
Kruh, Kliatba domu slnecnic, Saw, a videla som aj prvych 15 minut Death Silent, ale bola som v noci sama doma thak som to radsej vypla ... taze ani neviem ako to dopadlo dpc ... a chcela by som vedeit ci je kruh 2 dobry, ci sa mi to oplati stahovat ...
neznasam vsetky tie japonske horory ako nenavist,oko a pod...
dnes sa uz toci malo kvalitnych hororov pretoze je vsetko o tom istom.skupinka ludi sa dostane na bohom zabudnute miesto alebo do uplnej riti sveta ak chcete tam ich povrazdi skupina zmutovanych retardov alebo posahana rodinka a jeden clovek prezije...cerstvy priklad HORY MAJU OCI...tak podla mna uplne chaby horor.akych uz bolo natocene kvantum.alebo ako 3.15 dostanu sa do domu kde strasi .... pred nejakym casom som horory doslova zrala ale teraz uz si radsej pozriem kvalitny film ktory ma aj nejaku myslienku...
ale horory ktore mozem alebo ma prekvapili su asi SAW pretoze tvorcovia prisli s niecim novym,SILENT HILL-podla poc. hry,nejde tu o krv ale skor o to aby sa divak trosku bal a naskakala mu husia koza,klasicky EXORCISTA alebo novy EXORCISTA EMILY ROSE ktory je natoceny vraj podla skutocnej udalosti,ten vrele odporucam!...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
To je skutočné spojenie romace a hororu.
HAHAHAHUHUHEHUUEU.
Niektoré sú dobré ale najlepšie sú: Japonská Nenávisť 1,2-a nie sprostá americká verzia.
Príbech dvoch sestier(A tale of two sisters)
Suicide Circle,Dead or Alive,Chucky-trocha smiešne,,teda dosť,Andalúcsky Pes.
Japonci točia také horory že nemáte ani potuchy o nich,,,sú milion krát horšie ako tieto americké.
dnes sa uz toci malo kvalitnych hororov pretoze je vsetko o tom istom.skupinka ludi sa dostane na bohom zabudnute miesto alebo do uplnej riti sveta ak chcete tam ich povrazdi skupina zmutovanych retardov alebo posahana rodinka a jeden clovek prezije...cerstvy priklad HORY MAJU OCI...tak podla mna uplne chaby horor.akych uz bolo natocene kvantum.alebo ako 3.15 dostanu sa do domu kde strasi .... pred nejakym casom som horory doslova zrala ale teraz uz si radsej pozriem kvalitny film ktory ma aj nejaku myslienku...
ale horory ktore mozem alebo ma prekvapili su asi SAW pretoze tvorcovia prisli s niecim novym,SILENT HILL-podla poc. hry,nejde tu o krv ale skor o to aby sa divak trosku bal a naskakala mu husia koza,klasicky EXORCISTA alebo novy EXORCISTA EMILY ROSE ktory je natoceny vraj podla skutocnej udalosti,ten vrele odporucam!...
a to je asi vsetko z mojej strany