@lexiblack ale na dobru noc je tak akurat bud sa z toho clovek poserie alebo dostane zachvat smiechu .... ale The Shining... fuh... Paranormal Activity... The Exorcism of Emily Rose... take filmy zvladam len cez den ked viem, ze ak budem velim vrieskat aspon susedia ma pridu zachranit
Práve že u mňa je to celé prevrátené. Rada to pozerám v noci, pretože potom sa vôbec nebojím a išla by som aj duchov vyvolávať. Takže sťahuje si " The shining" a to " The exorcism..." Dúfam, že sa mi to stiahne do 8 a ide sa nato!
No, ja som sa najviac bál pri Psovi Baskervillskom (neviem ktorý ročník) a pri Blair Witch 1. Ale ak sa chceš báť, vrelo odporúčam Doom 3, alebo Voláni Cthulhu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
od 0:46
1. Paranormal Activity
2. Jazero smrti
3. Poslední dům nalevo
4. REC
5. Zatmeni
6. Zrcadla
Práve že u mňa je to celé prevrátené. Rada to pozerám v noci, pretože potom sa vôbec nebojím a išla by som aj duchov vyvolávať. Takže sťahuje si " The shining" a to " The exorcism..." Dúfam, že sa mi to stiahne do 8 a ide sa nato!