nee žeby som ich citala pravidelne akoze..ale ked uvidim a nudim sa tak jasne ze precitam..neska som citala na strelca horoskop a vela veci na mna sedelo...
uz ich az tak necitam kedysi som si skoro kazdy den citala...nahodou mne pripadali zvecsa pravdive...nepotrebujem ich uz nejak citat ajtak neovplyvnim nijak to co sa ma stat
moja kamoska robi v jednych novinach a ju veduci oslovil, ci nechce pisat horoskopy... ze si moze hocico vymysliet, len nech maju horoskopy tak uz viete co citatee a comu verite?
ja som tu ani nenapisala ci v nich veriim.. ...po prvade..aj ja som krestanka..a ked nejaky precitam tak ho precitam IBA zo srandy...a beriem to tak ze "ahaaa no super".. ...takze..citam no neveriim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
v strucnosti => piati redaktori, piatok po pracovnom tyzdni, miestna krcma a pre kazdeho dve velke piva...
jasne? ziadna vestica gertruda ci jak sa volaju
čítala som ich a verila im tak maximálne pred 10 rokmi
ale VESTICA ELVIRA 4EWER :d:d:d
takze ako mala som ich citala len tak zo srandy ale teraz vobec
a sranda , ze ked citam tie uz stare, tak zistujem, ze dost podrobne sedia
a nedavno som si precitala jednu vec,ktora sedela presne...tykala sa mojho rozhodnutia...
tak uz len pockat,ako sa to vyvinie...
ale inak to citam skor zo srandy...
Ale páčilo sa mi keď som si raz v horoskope prečítala že keď neinvestujem nesprávne, tak neprídem o peniaze