Mysli ze nazov diskusie hovori za vsetk proste chcem vediet, verite na horoskopy? Co si o tom myslite? Teda je podla was mozne ze to naozaj funguje, ze je pravda co tam pisuze sa o wazne moze splnit? riadite sa nimi? vstavate rano s pocitom, musim sa i
podľa toho, akým. takému v časáku, ktorý má predpovedať, čo sa mi má stať budúci týždeň, ako keby sa každý týždeň muselo niečo prevratné diať, nie. skôr horoskopu ktorý sa robí na hodinu a miesto narodenia a hovorí nám, akí sme, nie, čo sa nám stane, ale aj ten treba brať s rezervou. mimochodom, počula som o tom, že študenti žurnalistiky neviem kde dostali za úlohu napísať ako domácu úlohu horoskop
precitat si to precitam ale absolutne tym dristom neverim a najlepsie na tom je ze vsade je napisany iny horoskop..v jednom casaku ze budem mat skvely den a bla bla a v druhom na ten isty den ze to bude hruza des den DDD
citam si ich aj sa mi uz stalo ze sa mi to splnilo ale neriadim sa nimi nejako..a je to blbe ked je pisany vsade iny horoskop...ale niekedy sa splni a niekedy vobec nie...
Zajtra ma postihne nešťastie...Tak takéto a podobné vety nájdeme vo stovkách horoskopov, ktoré vychádzajú každý deň v novinách, časopisoch a dokonca si vieme kúpiť aj konkretizované knihy v ktorých máme horoskopy na každý deň v roku. Určite si každý už kládol otázku, kto a ako tvorí tieto vety, ktoré majú aspoň minimálne vystihnúť priebeh nášho dňa.
Neviem, či ste si už v nejakom časopise všimli, že horoskopy sa opakujú každých pár týždňov, ale samozrejme dá sa to len ťažko všimnúť. Horoskopy čítajú aj kresťania no málokto si uvedomuje, že tým že si číta horoskop zhreší. Pretože kresťanstvo považuje horoskopy za mágiu, okultizmus. Horoskopy sú z menšej časti aj nebezpečné. Niekde som čítal, že istý doktor veril na horoskopy. Ale, keďže v ten ďen bol horoskop viac negatívny ako pozitívny odmietol operovať svojho ťažko zraneného pacienta. Keď som si dal do google výraz "horoskop" našlo mi 24 200 000 výsledkov. Keby sme sa mali riadiť len 20 000 horoskopmi asi by sme to nezvládali. Veľa ľudí na horoskopy neverí, ale predsa si ich číta. Ale prečo? Možno, že sa im vylepší nálada keď tam nájdu niečo pozitívne. Možno z tohto smeru sú na niečo dobré, že vedia potešiť ľudí(samozrejme keď tam nájdu len dobre správy
Ja osobne na horoskopy neverím ide len o dobrý biznis tzv. "veštcov". Nejde o nič magické a ani okultistické. Je to len prehadzovanie viet v tom zmysle: Dnes dáme levovi horoskop včerajšieho vodnára. No zaujímavé je, že každý horoskop, ktorý vidím si musím prečítať. Keď je tam niečo dobré tak ma to poteší, ale keď nie poviem si: "však je to len neprávdivý horoskop ".
niekedy som ich čítala veľmi často.. skoro ako maniačka, aj som im verila.. ale ma to prešlo.. je to blbosť veď koľko ľudí je napr. v znamení strelec a keď tam napíšu, že vyhraje milión a potom ho prejde auto, a on to aj tak prežije.. tak.. ako.. to všetci majú toto zažiť? niekedy sa do toho trafia.. ale, je to blbosť teraz ich už nečítam.. a keď už, tak tomu aj tak neverím dávam prednosť snom, čo sa mi oplatí, pretože moje sny sú pravdivé.. aj keď ich musím ešte lepšie rozlúsknuť
horoskop moze byt akykolvek a dokazem si to k niecomu priradit.. teda ak sa to nejedna nieco okolo prace a ak.. ale proste "nieco vas uz dlhsie trapi.." hned ma nieco napadne.. "to co uz davno chcete" hned ma nieco napadne a tak
a este ze vacsinou co pozeram denne horoskopy bud sa nad tym zamyslim na chvilku, alebo zasmejem..a po par minutach zabudnem cize mi je to aj tak potom jedno
horoskopy sú kravina, pretože aby napísali do tej nezmyselnosti aspon niečo, tak si vymyslia text vo forme dávania rád, čo máš robiť a čo nie..zásadne ich nečítam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
..ja si ich prečítam..rád sa zasmejem..ale musím priznať, že sa parkrát stalo, že som mal na ten deň úplne trefný horoskop..
A verím/neverím na horoskopy? Prečítam, porozmýšľam, poviem si "blbosť, haha" a zabudnem...
Neviem, či ste si už v nejakom časopise všimli, že horoskopy sa opakujú každých pár týždňov, ale samozrejme dá sa to len ťažko všimnúť. Horoskopy čítajú aj kresťania no málokto si uvedomuje, že tým že si číta horoskop zhreší. Pretože kresťanstvo považuje horoskopy za mágiu, okultizmus. Horoskopy sú z menšej časti aj nebezpečné. Niekde som čítal, že istý doktor veril na horoskopy. Ale, keďže v ten ďen bol horoskop viac negatívny ako pozitívny odmietol operovať svojho ťažko zraneného pacienta. Keď som si dal do google výraz "horoskop" našlo mi 24 200 000 výsledkov. Keby sme sa mali riadiť len 20 000 horoskopmi asi by sme to nezvládali. Veľa ľudí na horoskopy neverí, ale predsa si ich číta. Ale prečo? Možno, že sa im vylepší nálada keď tam nájdu niečo pozitívne. Možno z tohto smeru sú na niečo dobré, že vedia potešiť ľudí(samozrejme keď tam nájdu len dobre správy
Ja osobne na horoskopy neverím ide len o dobrý biznis tzv. "veštcov". Nejde o nič magické a ani okultistické. Je to len prehadzovanie viet v tom zmysle: Dnes dáme levovi horoskop včerajšieho vodnára. No zaujímavé je, že každý horoskop, ktorý vidím si musím prečítať. Keď je tam niečo dobré tak ma to poteší, ale keď nie poviem si: "však je to len neprávdivý horoskop ".