Ak myslíš Ba sú aj na birdz ľudia, čo tam maturujú. Ja som chodil o školu vedľa (Tomášikova), ale tam som mal kamošov. Také priemerné bratislavské gymnáziuk s plusmi aj mínusmi.
M1k3: A sú na Birdzi ľudia ktorým sa podarilo zmaturovať tam
A ehm... môj názor...
Povedzme že keď som počula veci typu: "Vraj tam chodia samí bifľoši" prípadne že je to "škola pre jednotkárov" tak som sa neuveriteľne smiala
Možno občas to tam nie je len flákanie sa, ale záleží aj od toho, akých učiteľov dostaneš, aký máš vzťah k tým predmetom a nakoľko máš schopnosti na flákanie školy tak, aby si ňou prešiel
Ale myslím že to platí na väčšine škôl...
A inak... v utorok asi prídem na návštevu aj s kamarátkami
Len ma neuveriteľne štve že tie storočné okná vymenili až keď sme odtiaľ odišli
Nehovoriac o tom, že som bola minule svedkom toho, že sa niekto vyjadril že na Horvátku chodia pekní chalani (zážitok bol o to väčší že vedľa mňa vtedy sedela osoba ktorá bola tiež z Horvátky a dostala rovnaký záchvat smiechu ako ja )
aj ja chcem ist na horvatku...podla mna je to taka v poho skola...napr taka metodka tam chodia vecsinou same rozmaznane pipky a tak :! ..tam by som vzivote necel ist
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
tak aspon ja okomentujem
prvý ročník je zaujímavý.......všetci čo sme mysleli, že nás bude čakať ľahké učenie, sme si nabili hubu
ale ľudia sú tam veeľmi zaujívamí...a všelijakí a to je super
emáci, metláci, fešáci, pipiny...a takisto neutrálne typy knihomoľov..a tak ďalej
a je to zasrane daleko
A ehm... môj názor...
Povedzme že keď som počula veci typu: "Vraj tam chodia samí bifľoši" prípadne že je to "škola pre jednotkárov" tak som sa neuveriteľne smiala
Možno občas to tam nie je len flákanie sa, ale záleží aj od toho, akých učiteľov dostaneš, aký máš vzťah k tým predmetom a nakoľko máš schopnosti na flákanie školy tak, aby si ňou prešiel
Ale myslím že to platí na väčšine škôl...
A inak... v utorok asi prídem na návštevu aj s kamarátkami
Len ma neuveriteľne štve že tie storočné okná vymenili až keď sme odtiaľ odišli