Sa čudujem že tu ešte nikto nenapísal o najnovšom zákaze isť s bicyklom do lesa dokonca ani na koni.Neviem ako vy ale podľa mňa je to totálna buzerácia a mastenie si vrecák politikov.A vôbec ako niekto môže zakázať ísť do hory na bicykli však je to proti
Hory pre vsetkych zasa nie su. Su vlastnici hor ktori si to nemuia priat aby im na jeho pasaze niekto chodil. Ale toto je nieco ine. Ale co chcete od Slovenska??? aj tak to vseci porusia
mozech ich jebat vsetkych, chodil som, chodim a j b udem chodin na bajku do lesa.... a to este jedna pica od skurvenych dzurindovcov povedala taku vetu ze by som ju skopal do brucha "keby bolo na mne ja by som zakazala vstup uplne" WTF ?!?!?!? kurwa ?!?!?!? to co ma byt ????
no podla nej sa na hory budes len pozerat NAinstaluje kamery ako maju na Lochness a je to (aj ked tie tam su z ineho dovodu). Ale k teme. No a co ze to zakazali? Snad si nemyslite, ze sa to bude kontrolovat.... Ved uz vidim ako policajt nahana cyklstu Hlavne ked ten policajt bude musiet ist peso, lebo inak porusi zakon Dlabte na to a nevzrusujte sa pre pic*viny
ak by vas zastavil lesny strazca s bicyklom v lese, stale je tu pre vas moznost... tu je napisany navod ako sa pokute vyhnut > » bikemagazin.sk/modules.php?op=...
kks ja by som všetkých tých úžasných "ochrancov prostredia" vyzabíjala...akože to že zrušili bajky, je mi jedno, ja tam chodím vždy pešo.....ale kkt zakázať výrub stromov v chránených oblastiach?? to čo je za kktina?!! Veď ja sa teším, keď tým hajzlom dojde čo za debilinu schválili, keď im vysoké Tatry zožere lykožrút..hajzli hnusní!!potom sa môžu kukať tak na seba jakí kkti sú!
Im to nedojde ani vtedy... Ak by sa to stalo, tak to bude to iste ako ta vichrica. Problemom Tatier je, ze na velkej ploche je iba jeden typ stromu. A tak to potom aj dopadne. Keby tam bolo viac "typov" stromov skody po vichrici by boli ovela mensie a lykozrut by tka isto nebol az taky problem.
Alebo ked zrusili bacov v horach. Lebo vraj ovce sposobuju eroziu podi. Ale nikto nemyslel na to ze ked sa nebude spasat trava tak bude dlha a budu vznikat laviny.
Cozeeee? To je aka blbost??? Dlha trava ma vplyv na laviny? Je sice pravda ,ze travnaty svah je najlepsi na spustenie laviny. Ale je uplne jedno ci je ta trava dlha alebo nie. Na vnizku laviny sa podiela mnozstvo dalsich faktorov (teplota,sklon, orinetacia a tvar svahu,vietor,...).
Co sa tyka oviec, tak ano andmerny chov sposobuje eroziu pody a ked tka velmi chces aj nepriamo laviny Pretoze, aby sa oveceky napasli treba luku. Ked chceme luku, musime vyrubat stromy. Ked vyrubeme stromy jednak to podporuje vznik erozie a v ziem nam vznika dobry lavinovy svah...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
tu to máš
- bicykle a kone maju iba odviest pozornost od toho podstatneho a to je vyrub zdravych stromov v chranenych(a nielen tam) oblastiach
- teda nenapisal som to presne, ale co by ste chceli o 23:00...idem radsej spat
Co sa tyka oviec, tak ano andmerny chov sposobuje eroziu pody a ked tka velmi chces aj nepriamo laviny Pretoze, aby sa oveceky napasli treba luku. Ked chceme luku, musime vyrubat stromy. Ked vyrubeme stromy jednak to podporuje vznik erozie a v ziem nam vznika dobry lavinovy svah...