No jasne milujem Hospitál, patrí medzi moje najobľúbenejšie skupiny.. a nie len kôli ,,Starej Pani,,
Naučím Ťa Lietať, Krvavé Nebo, Uštvané Zviera úplne ppči, aj Krawa Wydymená, a vlastne všetky sú super
No kamarát mi kedysi posielal, tak len vďaka tomu poznám 2 - "Krvavé nebo" a "Neviem si predstaviť", tá sa mi páči, dokonca aj v profile mám citovaných pár pekných slov z nej
poznám....mám práve ten album, kde je p*ča stará pecka to je...dá sa to počúvať a keby som to mal k niečomu prirovnať, tak je to tvrdší odvar horkýže slíže
@25 konkretne su z lepaku a co ja vim maju ich celkom radi....a tak kazdemu nieco ine paci a tkato su to fakt skvely ludia nesu ani zakerny jak niektori samet ti by aj neviem co spravili
keby ich ludia nemali radi nekupovali by si ih CD tricka nechodili by na koncerty...a tych koncertov je posledne vela ze sa vsetky ani nedaju stihat...ked uz niekto chce urazat tak niekto kto dosiahol minimalne nieco take
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
daju sa
A najviac sa mi páči Krava vydymená, to je tak maximálne rytmické
Naučím Ťa Lietať, Krvavé Nebo, Uštvané Zviera úplne ppči, aj Krawa Wydymená, a vlastne všetky sú super
ale na ich koncerty rada zájdem, vyjašiť sa
Fakt škoda, že je toho len jeden album
Smiem sa spýtať ako spolu tie tvoje dve vety súvisia?