čús ..Práve si vypisujem prihlášku na VŠ a rozhodol som sa dať si ako prvú školu Hospodársku informatiku na TUKE..No chodím na gymnázium, maturu z matiky som si nedal (nevyžadujú ju), a priemer mi nevyšiel najlepší :/...Myslíte že ma príjmu? Neviete nie
ja si myslím, že by si si mal úplne do detailov preskúmať ich stránku a určite tam niečo nájdeš. ak nie, tak súď knihu podľa obalu a nechoď tam, lebo napiču stránka=napiču škola
@kittyboo Chcel som vedieť reálnu skúsenosť iných ľudí. Na nich stránke som našiel tabuľku podľa ktorej sa body udeľujú, no bohužiaľ nikde som sa nedočítal koľko bodov bolo potrebných aby niekto neskončil pod čiarou. Prepáč ak som ťa mojou otázkou urazil ..
A k tej mature z matiky. S matikou som nikdy problém nemal takže si nemyslím že bude s tým problém na výške. Nedal som si seminár z matiky pretože minulý rok som mal ešte iné plány ktoré sa nanešťastie zmenili..
@nike1864 som prvačka na HI, napiš mi spravu ak niečo, no take veci ako to je s prihlaskami a poda coho beru ludi tento rok neviem, no isto to maju na stranke.
minuly rok brali vsetkych, ktori si podali prihlasku. tento rok neviem ako to je.
a myslim ze matika sa v pohode da aj bez maturity, staci mat kusok logiky a neflakat to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
iba žeby nie
A k tej mature z matiky. S matikou som nikdy problém nemal takže si nemyslím že bude s tým problém na výške. Nedal som si seminár z matiky pretože minulý rok som mal ešte iné plány ktoré sa nanešťastie zmenili..
a myslim ze matika sa v pohode da aj bez maturity, staci mat kusok logiky a neflakat to.