Nemyslíte že financie meny a ostatné také veci by sa mali zrušit ? Peniaze už dávno niesu krite zlatom a su to len zdrapy papiera tak prečo si ich netlačit a davat kazdemu tolko kolko treba ! Ich hodnoty boli stale len v nasej hlave! Hospodarske krizy bol
@madnesshouse ...tak preco ...lebo peniaze su nastroj na ovladanie ludi ..thats all .... keby ich kazdy mal dostatok ...potom by ludia boli velmi stastní ...a to niekto ocividne nechce ..... ....zvlastny to system ...napr ja by som najradsej behal po lese ....jedol lesne jahody a ine lesne plody , lovil zver a miloval neoholene lesne zienky ....chlape to by bol zivot a ne toto tu ...robis jak keket , aj tak si hovno mozes dovolit .... chces mat vlastne musis si dat na krk slucku v podobe hypoteky ...proste toto neni zivot hauk
Voltaire hovoril o návrate papierových peňazí k ich vnútornej hodnote k nule...
Tak ako hej nominálna hodnota sa nezmení nikdy, to je logické ale hodnota reálnej čiastky sa bude meniť stále vďaka inflácii. Nevidím na tom nič zvláštne. Ceny budu rásť a prognózy sú také, že o pár rokov si bežní ľudia nebudú mocť napr. niektoré potraviny vôbec dovoliť, ale to je vízia.
omg..okey.. keby si dostal neobmedzene mnozstvo penazi, resp. statky by boli zadarmo, tak mi chces povedat, ze by si pekne pracoval, aby si dalsie a dalsie tieto statky vyrobil a opat by si si bral zadarmo to co by si potreboval? jasne.. idea utopie tu uz raz bola..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
aby skrachovali vsetky banky, vsetko by bolo drahe...
takto svet fungovat nemoze predstavujes si to velmi jednoducho
Tak ako hej nominálna hodnota sa nezmení nikdy, to je logické ale hodnota reálnej čiastky sa bude meniť stále vďaka inflácii. Nevidím na tom nič zvláštne. Ceny budu rásť a prognózy sú také, že o pár rokov si bežní ľudia nebudú mocť napr. niektoré potraviny vôbec dovoliť, ale to je vízia.
moje... aky naivný