Baby čo so sebou? Makeup, vlasy...? Väčšinou zadajú, čo treba, teraz nie..ide o uvádzanie hostí v kostýmčekoch následne prezlečenie do sexy oblečka s odhaleným bruškom. Rozpustené kučery? to nedrží..:/ alebo konský chvost s ofinkou vyžehlený?Hm?
Ja by som si asi so sebou zobral písomnú informáciu pre hostí, že ich peniaze sú využité na zaplatenie mladých dievčat, aby sa na hostí usmievali, aby sa ctení hostia mohli cítiť dôležito.
Vážení, presne toto je, prosím pekne, rozdiel medzi medzi luxusnou spoločníčkou a lacnou dievčinou z obrázka, ktorý uviedla @sveter : Spoločníčka vie vždy ako vyzerať a ako konať, vďaka špeciálnemu výcviku vie PRESNE čo sa od nej očakáva, hoci nikto neutrúsi ani slovko... Kdežto "laciná děvka jen tuší možnost zárobku, nic víc".
Je to len normálna otázka nakoľko nepoznám tie baby, čo so mnou idú a nemám kontakty. Hostesiek na akcie a autosalóny chodí milión, takže som sa asi splietla, že nájdem nejakú babu tu. A treba sa ešte naučiť rozlíšenie medzi šľapkou, spoločníčkou, hosteskou. Trošku odlišné veci . Ďakujem za primitívne odpovede. Bay bay
@sajurisan a ako vyzerá to oblečko? Ja by som podľa toho tie vlasy... fakt blbé, že nevieš, nemáš kontakt na iné holky. A v tej agentúre alebo cez koho ideš, tak tam sa nedá zavolať a opýtať sa? podľa mňa cop nič nepokazí a normálny makeup, nič vulgárne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Aha:
... btw nám je to tri pať ako ty pôjdeš za hostesku, asi tolko
podľa mňa rozpustené vlnité, jednoznačne.