Hostessmanagement!!! tato agentura sa mi ozvala(nasla si ma cez birdz) a ponukala mi nejaku pracu hostessky v zahranici...viete
napiste ak mate osobnu skusenost,alebo nekto vas znami s konkretne touto agenturou....nechcem tu spekulacie a dohady co to moze byt(to viem aj sama) preto by som potebovala konkretne info! diki!
ak je to to čo myslím neskúšaj. Ako nie som si istá, ale ak majú web pozri si a odradí ťa už len to, že si v zahraničí a nepotrebuješ vedieť cudzí jazyk ale tvojou úlohou je komunikácia so zákazníkmi, ako fakt nedáva logiku...
a presne ako píše @pumaamravec oni majú dosť ponúk a veľa báb chce robiť hostesky a nejde tam len o výzor, treba vedieť komunikovať, správať sa a vyjadrovať... teda aspoň tam kde robím ja.
@pumaamravec no ved ot o sa prav snazim...ale akosi je o nich malo informacii co sa tyka ludi so skusenostami s nimi,iba sa vsade na nich pytaju,ale odpovede nikde...
bleh agentura ktora ma nejake meno a je ako tak spolahliva si asi urcite takto nepotrebuje hladat ludi ... takze sa vydrb nato proste , lebo mozes skoncit zle ...
aj mojej kamoske to prislo aj v ts aj na maila akoze taketo ojeby hhahah sa nad tym zasmejem aaa hlavne ked takym veciam dakto veri a estee budes zarabat peniaze o akych sa ti nesnivalo to hej
@viollin ak ti dali aj telefonne cislo skus zavolat ono teraz aj na pokeci chodil taky mail co vyzeral doverihodne ale ked som hladala na nete tu firmu nenaslo ju to ano tu ulicu kde mala byt, takze poriadne overit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov