v poslednom čase nebol spoľahlivý, lebo migrovali so servermi či čo
ale páči sa mi na nich netechnická stránka, teda ich prístup. Otvorene hovoria o svojich chybách, nič nezastierajú a taký rýchly a kvalitný helpdesk som asi ešte nezažil. To fakt klobúk dolu!
no keby som mal viac domén, tak by som vyhľadal multihosting a zradil by som websupport
@tomice27 firemná prezentácia, nejak veľkosť si neviem reálne predstaviť, ale zrejme sa to zmestí aj do 100-200 mega... čo by si poradil ? mám na mysli konkrétnu firmu, s ktorou máš skúsenosti proste nejaký ten základ...
@bluepanter ono, ja poznám zatiaľ len websupport, ale zajtra sa na to pozriem asi budem pol dňa googliť potrebujem zohnať čo najvýhodnejšiu cenu jo, a práve som si prečítal tvoj príspevok vyššie a čítam že nebol spolahlivý... no, práve preto tu mám toto fórum, nech získam dajaké tie tipy od ľudí
@ikuto na firemnu prezetanciu ti staci freeserver.sk - kupis cez nich domenu a hosting mas zadara.. kamaratov web na tom bezi uz par rokov a zatial bez problemov...
@tommyhot som prekvapený takúto službu vidím prvýkrát ... a zrejme to aj využijem a ak môžem poprosiť link na ten web kamaráta? len by som si chcel vyskúšať, či to nenačítava rýchlosťou ic.cz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
v poslednom čase nebol spoľahlivý, lebo migrovali so servermi či čo
ale páči sa mi na nich netechnická stránka, teda ich prístup. Otvorene hovoria o svojich chybách, nič nezastierajú a taký rýchly a kvalitný helpdesk som asi ešte nezažil. To fakt klobúk dolu!
no keby som mal viac domén, tak by som vyhľadal multihosting a zradil by som websupport
@bluepanter ono, ja poznám zatiaľ len websupport, ale zajtra sa na to pozriem asi budem pol dňa googliť potrebujem zohnať čo najvýhodnejšiu cenu jo, a práve som si prečítal tvoj príspevok vyššie a čítam že nebol spolahlivý... no, práve preto tu mám toto fórum, nech získam dajaké tie tipy od ľudí
klikni si na ich stranku a prezentovat sa ti uz bude sama