ahojte prave som dostala ubytovanie na tomto hoteli...chcela by som vediet na akej urovni to tam funguje ..ake su ceny mesačne,?? vzdialenost od skoly UKF? vybavenost izieb popripade kolkomiestne izby to su?ALEBO NEJAKE INF OD tych co tam mozno byvaju ?!d
ja som tam bývala min. rok a platilo sa tam 100 eur a 7 prispievala škola
no a ako to tam funguje..musí sa tam dodržiavať nočný kľud, keďže tam, bývajú aj iní hostia, nielen študenti..min. rok to tak bolo, že boli vyhradené 2 poschodia pre študentov a jedno pre zahraničných
vzdialenosť od školy..ak budeš chodiť na hlavnú budovu tak je to cca 10-15min ak na FF na Štefánikovú ul. tak je to 20min
-sú tam 2-posteľové izby a na každom poschodí je apartmán..to je izba pre 4 (ja som na takej bývala a výhodou bolo, že sme tam mali chladničku, lebo čo viem na 2-posteľových nebola)
-mali sme k dispozícii jednu kuchynku, takú menšiu..bola tam 2-platnička, chladnička pre ostatných a nejaký riad
-na každej izbe je kúpeľňa s WC, skrine a net (funguje je tam WiFi- - len keď sa tam pripojí viac ľudí, tak sa to trošku spomaľuje, ale zas až také hrozné to nebolo )
Ahoj! ... Mne bol tiež pridelený tento hotel. Budem prváčka, odbor prekladateľsvto a tlmočníctvo Aj/Rj. Dnes som volala na recepciu do hotela. Povedali mi, že keď sa pridem zapisať, dostanem už kľúče od svojej izby, ale budem musieť už za ňu platiť. Izby prideľujú najmä dvojposteľové, na ktorych je vlastna sprcha, internet, na chodbe je kuchynka, v ktorej je dvojplatnička, mikrovlnka, chladnička. Blzko hotela je vraj aj práčovňa, ale tá pani mi povedala že v hoteli chcu už aj oni zariadiť tak, aby študenti tam mali pračku, že sa to už rieši. A ak máš nejaku kamartku, ktoru poznaš kludne vas pridelia spolu, ak nie tak ťa pridelia už s hocikym. To jeasi tak všetko čo som sa pytala a čo mi povedali.
Ahojte, ja som tam bývala minulý rok, platili sme 100 euro mesačne, izby boli v pohode, dvojposteľové, mali sme vlastnú kúpeľňu, WC, chladničku aj TV, síce takú staršiu ale bolo to v pohode podľa mňa sa tam bývalo veľmi dobre, aj keď tá suma je trošku neprimeraná tomu staršiemu vybaveniu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
no a ako to tam funguje..musí sa tam dodržiavať nočný kľud, keďže tam, bývajú aj iní hostia, nielen študenti..min. rok to tak bolo, že boli vyhradené 2 poschodia pre študentov a jedno pre zahraničných
vzdialenosť od školy..ak budeš chodiť na hlavnú budovu tak je to cca 10-15min ak na FF na Štefánikovú ul. tak je to 20min
-sú tam 2-posteľové izby a na každom poschodí je apartmán..to je izba pre 4 (ja som na takej bývala a výhodou bolo, že sme tam mali chladničku, lebo čo viem na 2-posteľových nebola)
-mali sme k dispozícii jednu kuchynku, takú menšiu..bola tam 2-platnička, chladnička pre ostatných a nejaký riad
-na každej izbe je kúpeľňa s WC, skrine a net (funguje je tam WiFi- - len keď sa tam pripojí viac ľudí, tak sa to trošku spomaľuje, ale zas až také hrozné to nebolo )