oplatí sa ísť na hotelovú akadémiu kvôli jazykom?? a inak ako je to s praxou?? ak si dám AJ a FRANC.J. tak možem ísť iba do Francúzska alebo anglicky hovoriacich krajín či aj na cyprus??
@laurikaaa ty pica jebnuta co sa domna staras?? predstav si ze uz som prijata na hotelovu a len sa pytam ale ako som videla tak aj v inych forach picujes..ty nemas inu robotu?
@olivamnam ja mam vyštudovanu hotelku, vcelku fajn škola,veľa zážitkov hlavne z praxii, ale čo sa týka jazykov, tak podľa mna je to zajedno či pôjdeš na gympel alebo na hotelku, ale ak by si sa vybrala na prax niekam do zahraničia, tak jasne že tam by si sa v angličtine o dost zdokonalila. Napriklad na ten Cyprus sa chodi na pol roka,od maja do oktobra,a vyzaduje sa tam angličtina.
Si super! podla mna jazyky su super, lebo mi idu, uz len preto by somcela nadsena vyuzila moznost sa ich naucit co najviac a taky krasny jak franina a uzitocny jak anglina velmi rada! A ked si prijata aj na ine hotelovky kde tieto jazyky nemas tak by som sla na tuto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov