ti šibe?? Haus bol klasa....super... užastný.... teraz ked skončil neviem čo bduem robiť.... a ešte ked skončil tak ako skončil s otvoreným dejom.... ide ma s toho poraziť!
Futurama v skratke: Jeden chalan menom Fry je poriadne nemotorny poslicek z roku 2000, nenavidi svoju pracu, zivot a pod., a raz sa nahodou zavrie do chladiaceho boxu a zamrazi sa na tisic rokov a prebudi sa az roku (matika 3000, kde si najde pracu u svojho pra pra pra pra...pra synovca ako poslicek a s celym tymom (ten spozna pocas prvej casti) roznasaju zasielky po celom vesmire
lol...sak ked nenatocili este ani prvy diel 5. serie, tak asi chodit nebude ani na STV... ...osobne som aj tak za original, bez (v tomto pripade celkom pocuvatelneho) dabingu...
futurama je paradna..videl som iba prvu epizodu prvej serie, este rok a pol dozadu..kukol som si obydva filmy ktore su paradne, a uz stahujem vsetkych 5 serii...
Ja si asi počkám na nové časti Hausa v telke...a zrejme to začnem pozerať od začiatku, keďže to idú opakovať...aj tak som nevidela prvé časti Jeho humor sa dá pozerať dokola
Jak mozu zakupit House-a ked este len 16. septembra sa zacina 5. seria vysielat v amerike... sak to musia este cele pustit tam na ich staniciach, potom sa to musi hodit na dvd abo kde, predabovat to a az tak si mozes zakupit a tento rok to ale urcite nebude... Asi az tak o rok tipujem
no, House sa mi v originále nepáči a okrem toho cez torrenty mi to bude trvať - len prvá season má 8 GB :S a v českom dabingu je dzivý a dávajú staré série :S
a Futurama sa mi vidí extrémne trápna... v škole nám to pár krát púštali cez anglinu (vlastne to posledné dva šk. týždne púštali vkuse) a bolo to hroznééé...
ja osobne som z futuramy nevidela ani kusok, dokonca som doteraz ani nevedela, ze nieco take existuje, mozno som mimo, ale nevadi mi to...dokonca ani v programe som nenasla, kedy to maju vysielat, cize by ma fakt zaujimalo, kedy to ma ist a ako ste na to prisli...
podla mna slovensky dabing v housovi je perfektny...
a este by som chcela vediet, fakt sa daju stiahnut nove casti, ktore este nie su odvysielane ani v amerike? to by podla mna podkopavalo cely system...:/ nejako mi to nejde do hlavy
ani nehovorte.sak vcera som ze idem zapnut housa....a ide tam nejaky dementny Hit storocia../asi uz 150.te repete....koneccc.to druhe ani neviem co je...ta futurama
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a čoje vobec tá Futurama???
preco to vlastne nikto nepozna?
house bol super .....
...
futurama je paradna..videl som iba prvu epizodu prvej serie, este rok a pol dozadu..kukol som si obydva filmy ktore su paradne, a uz stahujem vsetkych 5 serii...
tu som ece nadabovanu nevidel...moze byt zajimave...
ale vies ako-house je house a futurama je futurama!
a Futurama sa mi vidí extrémne trápna... v škole nám to pár krát púštali cez anglinu (vlastne to posledné dva šk. týždne púštali vkuse) a bolo to hroznééé...
podla mna slovensky dabing v housovi je perfektny...
a este by som chcela vediet, fakt sa daju stiahnut nove casti, ktore este nie su odvysielane ani v amerike? to by podla mna podkopavalo cely system...:/ nejako mi to nejde do hlavy