@frenkie477 - akože "chutí vám?" čo? Syr alebo všetko? Jasné, že mi chutí... a v reštaurácii je vypr. syr to posledné, čo by som si objednal aspoň na Slovensku... :p
mám ho rada, ale nechápem, prečo by som si v reštaurácii mala objednávať niečo tak jednoduché, čo si môžem doma urobiť za 15 minút sama. (a čoho som prežratá z menzy, kedže väčšinou tam prídem tak neskoro, že už nič iné ani nemajú )
celkovo nechápem, prečo by som si mala v reštaurácii objednávať veci, ktoré si môžem so zavretými očami urobiť doma.
keď už prídem do reš., tak si skôr dám niečo, čo mi samej nenapadne, alebo sa mi s tým nechce frckať alebo to sú nejaké spešl tajné recepty a tak.
(a nie vždy to musí vyjsť draho)
napríklad také špagety s bazalkou, orechami a parmezánom (parmezán doma nedržím)
poprípade šaláty, mne sa nikdy nechce robiť šaláty.
alebo rizoto so sušenými rajčinami, mňam.
proste také veci, ktoré je škoda variť doma pre jedného.
tak sa chcem spýtať: prečo si v reštaurácii objednávate vyprážaný syr????????
@vincent_vega istota? videla som už aj prípady, keď si objednali syr a doniesli im nejaký, čo vypražili pravdepodobne polhodinu dozadu, len ho ohriali v mikrovlnke a vraj chutil ako karimatka (podľa kričiaceho uja)
@vincent_vega vtedy som mala nejakých 12 rokov a bolo mi to osem-desať, len som sa dobre bavila a dala si spokojne rezeň (ten je dobrý aj po ohriatí v mikrovlnke )
inak teraz už nechodím do zariadení, ktoré už zdiaľky kričia, že čerstvosť im nič nehovorí.
Milujem vyprážaný syr, pamätám si, že som si ho ako decko dával v reštaurácii vždy, to bola proste klasika a nad ničím iným som ani nerozmýšlal, vypr. syr, hranolky, tatarka, mňam!
Teraz to mám doma asi raz do týždňa, čiže v reštaurácii určite nie, skôr pizzu, kurací černohor s americkými zemiakmi, alebo pyrohy, mňamka...
@grietusha pretože na slovensku ludia nenavstevuju tak casto restauracie ako v inych krajinach a ked tam už pridu, boja sa a tak si objednaju cosi co dobre poznaju - vyprazany syr
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
ale ok, ked niekomu chutí, nech si ho dopraje
kuracie prsíčka vyprážané v mandliach a poliate jahodovým sirupom napíklad
celkovo nechápem, prečo by som si mala v reštaurácii objednávať veci, ktoré si môžem so zavretými očami urobiť doma.
keď už prídem do reš., tak si skôr dám niečo, čo mi samej nenapadne, alebo sa mi s tým nechce frckať alebo to sú nejaké spešl tajné recepty a tak.
(a nie vždy to musí vyjsť draho)
napríklad také špagety s bazalkou, orechami a parmezánom (parmezán doma nedržím)
poprípade šaláty, mne sa nikdy nechce robiť šaláty.
alebo rizoto so sušenými rajčinami, mňam.
proste také veci, ktoré je škoda variť doma pre jedného.
tak sa chcem spýtať: prečo si v reštaurácii objednávate vyprážaný syr????????
(to je zvedavá otázka, fakt ma zaujíma odpoveď)
súhlasím s @21
inak teraz už nechodím do zariadení, ktoré už zdiaľky kričia, že čerstvosť im nič nehovorí.
Syr mi pripadá..sedlácky.
Teraz to mám doma asi raz do týždňa, čiže v reštaurácii určite nie, skôr pizzu, kurací černohor s americkými zemiakmi, alebo pyrohy, mňamka...