Pamätám si ako prišli kamošky pár rokov do zadu prvý raz zo sveta- z letnej brigády v Čechách a vysmiate mi vraveli, že poznajú novú nadávku: "Do piče"
raz sa moji spoluziaci bavili v triede bol totalny hluk zrazu nastalo hrobove ticho ked v nom jeden zvolal do pici na to doletela profesorka slovenciny a miesto vety ako to rozpravas nenadavj navrieskala nanho ze spravne sa hovori do pice a nie do pici a ze sa ma naucit vzory ked uz raz nadava tak nech spravne odvtedy vravim do pice!dakujem pani profesorke
haha prečo nadávam rusom, keď s nemcami hráme ? hahaha tak teraz som sa ojebala sama fu to tak keď rozmýšľate nad milion vecami ospravedlňujem sa, to nemcov neznášam ...."D
no ja so mrpetym vylucne "do piči" raz ma kamarat zjebal ze neivem sklonovat, ale mne sa to tak paci odvtedy obcasne aj "-e" ale najnovsie už nesklonujem: "piča" len potom sa niekto omylom urazí
Nenadávam (do piči/e ani inak). A ak tak ozaj len veľmi výnimočne a keď ma nikto nepočuje. Ale asi pred rokom sa mi na návšteve u kamoša stal taký trapas, že na to len tak ľahko nezabudnem. A práve vtedy som zanadával pred tým kamarátom "do piči vyjebanej". Poznáme sa roky a vie, že nenadávam a ten trapas ani nebral nejako tragicky. Ale ja som sa vtedy cítil hrozne a ešte aj dnes keď sa mi to občas vynorí v pamäti, tak je mi z toho zle do piči tam. Tak to bol asi jediný prípad keď som zanadával. A ešte možno keď si hovoríme vtipy s kamošmi a spomeniem si na nejaký neslušný, ale to je tak maximálne raz do roka. Sorry za tie výrazy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
97 komentov
Ale ináč, ako poviem aj "do" tak poviem "do piče".
Ak bez "do" tak poviem len "piči".
Teda väčšinou, nie je to pravidlo, proste ako to príde
Ale asi do piče
@1
Pamätám si ako prišli kamošky pár rokov do zadu prvý raz zo sveta- z letnej brigády v Čechách a vysmiate mi vraveli, že poznajú novú nadávku: "Do piče"
do piče je pravopisne správne povedala by som
Inak to tusim v bratislave hovoria to ,,do pici,,